Ma valaki megfogja nyerni a hatos lottót. Szerintetek én leszek az?
Figyelt kérdés
Nem tudományosan megalapozott választ akarok, csupán a megérzéseitekre vagyok kiváncsi!
1 : 8 145 060 az esély a főnyereményre, tehát gyakorlatilag elképesztően irreális, hogy én nyerem meg…
De Ti mit éreztek? Azt érzitek, hogy én nyerem meg vagy sem?
2022. jún. 19. 13:42
21/31 A kérdező kommentje:
#20.
Ezt értékelem. Ha legközelebb nyerek, rád írok priviben a felezés kapcsán.
2022. jún. 19. 17:02
22/31 anonim válasza:
#20 Király vagy! Én is megígérem, ha nyerek, elrityizem veled. Lássuk, mire megyünk ketten?
23/31 anonim válasza:
Sajnos nem nyert senki, de én nagyon szerettem volna. Nagyon be akartam vonzani. El is képzeltem hogy már meg van miket fogok csinálni. El akarom hinni hogy megnyerem. Tényleg mindennél jobban szeretném. Nagyon irigylem azt aki tegnap megnyerte az ötöst.
24/31 anonim válasza:
Amúgy ha valaki okos telefonon játszik sms ben és sokat nyer mi az eljárás? Olyankor ők hívnak téged? Mert tudják a számod, nem?
25/31 anonim válasza:
József néni fog nyerni. 8-adik kerület, Tepsis utca 46. hrsz: 943ö71
Díjazott kutyájának a neve: Hapsi
Ez a jóslatom, lehet vele egyet vagy nem egyet érteni, de ez egy magas szintű, professzionális jóslat, nem kókler munka.
26/31 anonim válasza:
De én akarok nyerni mindenáron xd
28/31 anonim válasza:
#22 vagyok. Természetesen az ajánlatom továbbra is fennáll!
29/31 A kérdező kommentje:
#28.
Részemről is ok, továbbra is.
2022. jún. 25. 12:28
30/31 anonim válasza:
Túl sokat képzelsz, de valójában üres marad a zsebed. 🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!