Ez jóslásnak számít?
Nem számít jóslásnak. Ez egy mondás, általában utólag mondták,hogy biztos azért, mert ezt vagy azt álmodtam. Nekem is mondott ilyeneket nagyapám, de nem hitt az ilyesmikben, mindig csak hülyéskedett.
A fehér fal hagyományosan tényleg az üresség, halál szimbóluma, személyiségtesztekben is előfordul, hogy egy hófehér fal előtt állsz, mit tennél vele. Aztán, aki kifestené, az fél a haláltól. Azért ez messzi következtetés szerintem. Viszont az álomhoz visszatérve. Sokszor van olyan, hogy meghal valaki, és utólag összekapcsoljuk a halálát egy korábbi álommal. Közben viszont semmi köze a kettőnek egymáshoz. Ilyenkor az sem zavar pár embert, hogy a kérdéses álom a halál előtt hónapokkal volt akár. Vagy később mesélik úgy, hogy a halál előtt álmodták azt a falat, miközben igazából utólag. Nem biztos, hogy hazudnak, csak az agyukban egy évvel később már így áll össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!