Jeleknek számítanak?
Persze hogy vannak jelek, de ez inkább karma kategória szerintem…
Én a saját életemben folyton kapom őket, sajnos csak rosszakat, mert nekem balsorsom van.
De mások életében is szoktam őket látni, hiszen annyi jó dolog történik velük, ami nem lehet véletlen
En azt gondolom hogy irányítás alatt vagyunk és ilyen jeleket kapunk, az okát már nem biztos hogy tudom… viszont amennyi jelet és összefüggést én kapok, az már nem lehet véletlen…
Az élet elvezet hozzà nem ezek a hitegetések..
Meg az angyaltoll az iroasztalon stb :)
Meg a kollégàtol a lélektàrs feliratu kola és még mondja is hogy nekem szol..meg a bikinis csaj mert látta a privàt képem .. jeleket hagy de eltünik..
Ilyen a sors.. mi meg kutassuk?! Vagy elkellett volna màr ott engedni az egészet .. de belementem a jàtékba mert hittem a jeleknek..
Akkor kedves mindenki, az 5ös válaszoló vagyok. Soha életemben egy árva topjoy reklámot nem láttam sehol, soha nem kerestem rá, erre ma éjjel 3 perccel ezelőtt ez fogadott az instagramon, pont miután elolvastam a kérdésed és miután leírtam ezt a választ. Tessék, ezek után aki bármilyen formában jártas az ezoteriaban, azt tudja nekem mondani hogy nem kapom a jeleket és nem irányítja valaki a dolgokat? Mindjárt sírok a félelemtől. Ez egy valós sztori, látszik is a képen hogy hirdetés.
Na most adjon valaki tanácsot hogy ne legyek rosszul a félelemtől…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!