Mit csináljak, meg fogok halni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A jóslónőm azt mondta , hogy meghalok 1nap múlva, kérlek segítsetek nem akarok meghalni. Hogyan tudok nem meghalni?2022. febr. 10. 08:35
11/24 anonim válasza:
Ez hülyeség nem mindent kell elhinni amit jósolnak, 50% igaz 50 nem.
12/24 anonim válasza:
Nekem azt jósolta hogy egy állatjegyű macsó férfit lát aztán sehol semmi. Nem kell elhinni amit mondd
15/24 after stroke válasza:
Fogj egy falinaptárt, kérdező, és ajándékozd meg vele a jósnődet. Legalább ő vegye észre, hogy 2022-t írunk, ha már neked nem tűnt fel.
17/24 anonim válasza:
Kérdező!
Igazán illenék visszajönnöd, megnyugtatni minket (és jósnődet), hogy élsz még, hited jósnődben rendületlen!
18/24 anonim válasza:
A josik josnők kamusok..
Bàr nekem is azt josokta megfogok halni-igazàndiból meg is haltam..nem a testem a lelkem de az megbetegiti a testem szoval idő kérdése..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!