Volt már olyan érzésetek hogy tudtátok hogy ez megtörténik? egyszerűen megálmodtátok és valóra vált?
Ez elég paradox lesz.. több elmélet van.
Lehet, hogy megáldottad. Simán! Amikor alszik a test a lelek és a szellem attól még szabad és közvetíthet feléd üzeneteket. A választás és a tudás lehetőségével pedig bárki élhet aki erre kicsi is tudatos.
Lehetnek párhuzamos dimenziók/ életek amikben “egyszerre” vagyunk jelen.
Akar egy régi előző életből hozott szituáció is lehetett amit most tudtál megoldani. A többit te érzed.
Ne foglakozz mások véleményével indulj el befelé ha téged ez érdekel. Ismerd meg jobban magad. Ha megismered magad megismered a világot, bármilyen furcsán is hangzik. A te ezt fontosnak érzed akkor biztosan az is!
Néhányan erősebben hajlamosak vagyunk a jövőből energiát nyerni.
Kamaszként átlag napi több száz deja-vum volt.
A rekordom 2 órán belül 350 körül.
Írtad, hogy megváltiztattad, ez két réteg. Egy amit láttál, és egy ami megtörtént. Nekem a rekordom 8 retégű deja-vu, szóval 7 réteg információ, és a nyolcadik ami az én valóságomban megtörtént nekem.
A legtávolabbi deja-vum olyan 15 percel előre szólt, de ezek részleteket tartalmazott. A leghosszabb deja-vum amikor egy öntetben teljesen tudtam a jövőt, olyan 20 másodperces lehetett.
Emlékszem nem egyszer teszteltem, hogy tényleg a jövőbe látok-e, és hagytam had történjen, és mivel tisztán emléjeztem mindenre, és minden 100%osan ugyanúgy történt, ahogy előre láttam, hát ekég egyértelmű volt...
Még gyerekként voltak előre álmodásaim, ez akár nagyon sok évvel előre szólt, de azok eltüntek, és jöttek a napközbeni deja-vuk. Majd azok is eltűntek. Most már 25 vagyok, és kb két havo ta ha van egy deja-vum, de olyan gyenge, hogy általában sok perccel, vagy órával az esemény után jövök rá, hogy az az emlék, már évek óta bennem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!