Hogy lehet, hogy előre tudtam?
Szóval, nagyon ritkán pár évente van egy teljesen random jelentéktelen esemény amire semmi esély nincs hogy megtörténjen de mégis megtörténik.
De nem ez a para, hanem az hogy előre tudom.
A legutóbbi esemény kb 1 hete volt, mégpedig:
A városomtól kb 80km-re egy faluba kocsikáztam, hajnal 3 kor és jött egy gondolat a fejemben hogy az egyik ismerősömet már nem láttam vagy 2 hónapja és nemsoká látni fogom, azzal a lendülettel 1-2 perc múlva szembe jött velem kocsival.
A másik ami eszembejut hirtelen, ez pár éves story:
Sétáltam hazafele késő este, és az utolsó kereszteződés előtt belém nyilalt a gondolat hogy most az egyik volt osztálytársam balról el fog tekerni biciklivel előttem. Amint odaértem ez történt.
Van , hogy eszembe jut valami gondolat hogy mi lenne ha ez meg az történne de azokat egyből elvetem megamban hogy ez f*szság, viszont ezeknél az eseményeknél miközben jött a gondolat valamiért éreztem hogy tényleg így lesz. Nem hiszek sem a jóslásban sem hasonló dolgokban, de azért ezek az események furák.
"esemény amire semmi esély nincs hogy megtörténjen de mégis megtörténik."
Biztosítalak, ha 'semmi esély nincs' megtörténtére, akkor 100%, hogy nem is fog megtörténni.
Ami pedig nem történhet meg, annak megtörténtét senki nem látja/láthatja előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!