Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Hogy hogy eddig nem volt...

Hogy hogy eddig nem volt sorsvonalam?

Figyelt kérdés
A tenyeremben eddig alig volt látható a sorsvonalam, sőt a jobb tenyeremen egyáltalán nem volt, de mostanra, hirtelen elindul a sorsvonalam a csuklómtól 3 centivel feljebb a tenyeremen elágazik 3 irányba is! Ez mitől lehet?
2010. szept. 8. 20:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A sorsod a kezedben van innetől...
2010. szept. 8. 20:46
 2/8 A kérdező kommentje:
Ezt most poénnak szántad?:D Vagy lenne valami hasznos információ része is, amit felpontozhatnék?
2010. szept. 8. 20:55
 3/8 Biggus Dickus ***** válasza:
42%
Hasznos információ: a tenyérjóslás humbug.
2010. szept. 8. 21:06
 4/8 A kérdező kommentje:

Jajj te Biggus Dickus, te már ma másodszor fárasztasz le. :/

:D :D :D

2010. szept. 8. 21:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok...,nem komolyan irtam!Innentől kezdve a sorsod a kezedben van!!Már csak a követ kell megszerezned ami vezet az utadon;)
2010. szept. 8. 22:24
 6/8 A kérdező kommentje:
Jó, akkor megszerzem a követ! ;)
2010. szept. 9. 17:49
 7/8 anonim ***** válasza:
én teljes mértékben hiszek az ijenekben, de nem hiszem hogy ez kapcsolódik az ezotériához.Szerintem kezd nőni/nő a kezed és ahogy vastagszik, bemélyedve látod a sorsvonalad.és ezt nem viccnek szántam.
2010. szept. 12. 08:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Én is hiszek ebben, de nem lehet, hogy összefügghet azzal, hogy eddig halvány lila gőzöm sem volt, h mi szeretnék lenni? aztán most h felvettek egyetemre, és kitűztem célokat magam elé? nem jelentheti azt h sikeresen teljesülhet?
2010. szept. 12. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!