19 éves lány vagyok. Kb 2 hete voltam jósnőnél, aki egész hihető dolgokat mondott. De nem tudom, hogy higyjek-e neki. Azt mondta, nem szabad megbíznom egy lányban sem, csak abban, akit másodszorra ismerek meg. Kollégista leszek, és 3 szobatársat kapok. Sajnos pont most csalódtam nagyot az eddig tök jónak hitt "barátnőmben", és most eléggé le vagyok hangolva. Nem akarok a feldúlt érzelmi állapotom miatt helytelenül megítélni embereket, de most teljesen egyedül érzem magam, és nem tudom, hogy bízhatok-e egyáltalán ezek után bárkiben is. Mi a véleményetek?? Hogy tudnék kigyógyulni ebből az egész lelki állapotból??? Köszönöm előre is!
2010. szept. 3. 19:30
1/8 anonim válasza:
Az hogy az összes jósnő kamuzik és hogy kidobtál a kukába x ezer forintot kb.
2010. szept. 3. 19:49
2/8 anonim válasza:
Egy ismerősöm hitt neki. Elhitte, hogy fiatalon fog meghalni. Jött egy betegség s szabályosan "megadta" magát neki, hiszen a jósnő megmondta, hogy fiatalon fog meghalni. Sajnos így is törtét. Egytől-egyig betiltanám a tevékenységüket.
2010. szept. 3. 19:57
3/8 anonim válasza:
(láttad azt a reklámot, amikor egy jósnő azt mondja a férfinak, hogy azt hiszem mi már valahol találkoztunk... és erre a férfi: hogy tudná nekem megmondani a jövőmet, ha a saját múltját sem tudja. )
Félre téve a viccet
Szerintem ne legyél előítéletes. Ez fontos! Nem kell rögtön megbízni az új szobatársaidban és rögtön mindent elmondanod neki(k) de sose tudhatod. Ha esélyt sem adsz nekik nem fog kiderülni, lehet nagyon jó barátok lesztek. Egy régi csalódás miatt nem szabad elzárkózni még akkor, sem ha ez nehéz. Csak légy óvatosabb kinek mit milyen mélységig mondasz el.
2010. szept. 3. 20:14
4/8 anonim válasza:
Nem hinnék neki, mert könnyű játszani az emberi elmével.
Ő mond valamit, te pedig ha hinni akarsz neki - és úgy érzem, hogy akarsz - akkor az első lehetséges szituációra ráhúzod a jóslatát, és úgy magyarázod a dolgokat, mintha azok pontosan megfelelnének a jósnő szavainak.
2010. szept. 3. 20:14
5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a választ! Egyébként az első válaszolónak: nem én fizettem, úgy hívtak meg rá.:)
A 3. válaszoló szavai pedig igazán jól estek, nagyon megnyugtató, és bíztató volt a válasza! Köszönöm! (de nem láttam azt a reklámot:))
2010. szept. 3. 22:36
6/8 Kriszti83 válasza:
Én csak 1x voltam jósnőnél, nagyon megijesztett, hatása alatt voltam napokig. DE SEMMI NEM JÖTT BE A JÓSLATÁBÓL. Tapasztalat: nem szabad mindent elhinni, max. poénból érdemes jósoltatni.
2010. szept. 6. 15:16
7/8 anonim válasza:
utcsónak.
Van ez így is úgy is... :)
Van akinek igenis bejött, vagy csak úgy alakította??? ;-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!