Miért nem látni olyan híreket, hogy megnyerte a lottó főnyereményt a jósnő?
Figyelt kérdés
Szóval a jósok miért nem képesek maguknak jósolni, ami megoldaná az életüket?2021. szept. 30. 10:09
11/29 anonim válasza:
#2 igen, a nagy többsége.
De azt gondolom tudod, hogy a jelen helyzetedből, te is tudsz valószínűsiteni a közeljövőre.
Ugyanakkor az intuició valós dolog.
De igen a josok java kamuzik. Vagy olyan általános dolgokat jósol amire már egy 12-14 éves gyerek is képes.
12/29 anonim válasza:
Meg szokták mutatni, hogy ki nyeri a lottót?
13/29 anonim válasza:
Olyat sem látsz a hírekben hogy egy szerkezetlakatos vagy egy állatorvos nyert.
14/29 anonim válasza:
12 ha nyer valaki, akkor általában igen.
Hogy K.B. az idei fehér holló! a g.ci aki elvitte a fő díjat.
persze kulturáltabban...
15/29 anonim válasza:
Mert ha még is látod a jövőt, azt nem te választod ki, hogy mit láthatsz. Egy ismerősöm is hiába kérte, hogy a munkát jósolja meg, a kártyák csak a szerelmet mutatták - az lesz fajsúlyosabb és az által derül fény az új munkalehetőségre. A jövő képlékeny, nem fix, változtathat rajta egy cselekedet, döntés ez benne a szép. Egyébként én magam már többször nyertem, tombolán mindig nyerek, amikor egy számról van szó. Más kérdés, hogy nem hajkurászom a nagy nyereményt, viszonylagos jólétben élek és nem az az utam.
16/29 anonim válasza:
Mer kamu a lotto sose nyer senki
17/29 anonim válasza:
De azért van. Csak K ritka és több élet megy tönkre benne, mint amennyit segít.
Még több pénz megy be, mint a fődíj... Szerintem nyugodtan megszorozhatjuk legalább 3mal. Legalább... S az a pár milliárdocska, egye fene valaki elviszi az apró pénzt, hát istenem, ez van...
18/29 anonim válasza:
Nem vagyok jós, de hihetetlen mód álmodtam mar meg olyat, ami megtörtént 24 órán belül. Érdekes, hogy lottószámokat egyszer álmodtam. Meg is jatszottam, de persze, hogy nem jött be. Bezzeg egy tűzeset meg tök jelentéktelen események bejöttek.
19/29 anonim válasza:
A legtöbb ilyen "jóslásnak mondott dolog" sokkal közelebb áll az önismerethez mint a jósláshoz, de mikor az orvos megmondja, hogy így X időd van kb hátra akkor jósol ?:o
20/29 anonim válasza:
Mert az az ördögtol van ,O senkinek nem ad csak elvesz. Főleg a lelket a gehennára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!