Ildikó Jósnő Debrecen aki volt már nála mi a tapasztalata?
Figyelt kérdés
2021. júl. 27. 20:42
2/7 anonim válasza:
Nyilvánvalóan hülyére vesz majd és mikor a jóslás után kilépsz az ajtón egy jót kacag majd rajtad, hogy átqrta a fejed a kamu dumájával amit a hozzád hasonló jósnőhőz járó fogalmatlan emberekkel simán meg is lehet tenni.
4/7 anonim válasza:
Gratulálok! Szomorú, hogy a 21. században még van olyan buta ember aki hisz az ilyen kuruzslásokban.
5/7 anonim válasza:
Rám nagyon megsértődött mikor nem akartam kifizetni. Borogatta a bútorokat és lökdösött. Megmondtam, hogy nyugodjon le mert különben megborítom de azonnal ott hagytam.
6/7 anonim válasza:
Szóval nem tudta megjósolni, hogy nem fogsz fizetni? Akkor hozzá sem megyek tanácsért. Ha jóshoz megyek, olyanhoz akarok menni aki jósolni is tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!