III. világháború?
Létszi ne nézetek hülyének!
Nagyon félek hogy idén novemberben kitör a Világháború!
Nostredámus jóslatát olvastam és azóta nem hagy nyugodni ez a gondolat!
Van itt valaki aki esetleg a jövőbe lát, vagy meg álmodik dolgokat és látott ezzel kapcsolatban valamit???
Én csak hülyének tudlak nézni, bocsi.
Sok mindenkinek a helyesírási avagy a félreütési hibája. (off)
Nem lesz III. világháború, míg élek, csak ennyit tudok mondani.
09-12 12:34:
Úgy értettem, hogyha kicsit több nyelvtan tanulnál ilyen korban, és még több történelmet, akkor nem lenne ez a topic! :D
Köszönöm válaszod! Még ha az negatív, és az intelligenciámat kérdőjelezi meg!
A hiszékeny ember nem feltétlen buta ember.
A helyes írási és fogalmazási gondjaim pedig a diszlexiámból adódik, és folyamatosan próbálok ellene tenni/úgy látszik nem valami sok sikerrel/.
"Ebben a korban" Melyikben??????
Hmm... Lehet, hogy kicsit félreismertelek... Nem vagy olyan buta, mert kissé bölcs volt ez a válaszod...
Sajnálattal hallom, hogy diszlexiás vagy, de ha mégis javasolhatok valamit: hetente olvass el egy regényt vagy akármit, legyen az bármilyen témájú! Ha van jelentkező, akkor valaki legyen melletted, aki kérdezget néhány dolgot a könyvvel kapcsolatban (reméljük eléggé türelmes lesz).
Ne foglalkozz a III. Vh-val, nem lesz ebben az évezredben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!