III. világháború?
Létszi ne nézetek hülyének!
Nagyon félek hogy idén novemberben kitör a Világháború!
Nostredámus jóslatát olvastam és azóta nem hagy nyugodni ez a gondolat!
Van itt valaki aki esetleg a jövőbe lát, vagy meg álmodik dolgokat és látott ezzel kapcsolatban valamit???
Nostradamus jóslatát felejtsd el,meg a Vanga mamáét is!!Egyszerűen olyan sületlenségeket hordanak össze hogy az már fáj!!!
Tény,hogy Irán és Izrael konfliktusban áll egymással,de bizzunk benne hogy ebből nem tör ki a közeljövőben egy háború!Amúgy az a vicc,hogy pl. Izraelben a tengerparton vigan megvannak zsidó és palesztin emberek egymás mellett..,és ők sem akarnak háborúzni,itt a felsővezetők,politikusok csatároznak egymással és az Ő agymenésük,hogy pusztitsuk el a másikat!
Azért nem kell eltúlozni a dolgokat.
Bármilyen hihetlen is egy háborúnak nem a népesség kiirtása a célja. Még ha lenne is háború valószínüleg nem annyiból állna, h szét nuke-olják az egész bolygót 2 óra alatt. Biztosan használnának atomfegyvereket is, de nem hiszem, hogy ennyire drasztikus módon.
Én is a 2012-es világvégétől jobban nem tudom miért.
Szerintem nem lesz III. világháború(most), ahogy az egész világot tönke tevő atomcsapás sem.
Én meg a 2012- től annyira már nem félek! Volt itt az a maja nagykövet és mondta rosszul értelmezték a maja naptárat nem lesz világvége csak pólus váltás.
Mondjuk ettől meg azért fo..k mert mondta ez a Maja nagykövet hogy egy kis időre az egész föld el fog sötétülni! Na akkor félni fogok rendesen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!