Lehet, hogy a természet egymásnak teremtett minket?
Figyelt kérdés
Az osztálytársammal nagyon hasonlítunk, annak ellenére, hogy a nemünk különbözik és csillagjegy szerint sem illünk össze. Viszont már belegondolni is félelmetes, hogy mennyi közös van bennünk. Nekünk van a leghosszabb hajunk a nemeink közt (mármint úgy értem, hogy az osztályból neki van a leghosszabb fiú haja és nekem pedig a leghosszabb lány hajam), mind a ketten az osztály legjobb tanulói vagyunk, a zenei izlésünk is hasonló, eszünk ellenére néha nagyon idiótán tudunk viselkedni mind a ketten, a nagymamája az én anyámat tanította és az anyja az én anyám ovis társa volt, ha valamit mondunk, nem egyszer volt már, hogy azt mondták tiszta Bandi vagyok, nem szeretünk mindig a középpontban lenni, de általában jóban vagyunk a nagymenőkkel, régebben egyikünk se tudott rendes barátokat szerezni. Ami pedig a legparább, hogy lett egy kutyája nem rég és ma tudtam meg pont, hogy ugyanabban a betegségben szenved, amiben az én kutyám hunyt el pár hónapja (az én kutya fajtámnál igen gyakori volt ez a betegség, viszont az övénél elég ritka). Még lehet vannak hasonlóságaink, de most csak ezek jutottak eszembe. Lehet, hogy egymásnak teremtettek? Amúgy nem olyan régen ismertem meg, mivel új srác és tavaly tavasz környékén jött, de azóta ilyen sok mindent felfedeztem. Szerintetek, hogyan lépjek? Vagy bízzam a sorsra? Ja meg még az is közös bennünk, hogy a hugaink osztálytársak és legjobb baratnők.2021. szept. 10. 19:47
11/15 anonim válasza:
"Mit jelenthetnek ezek a jelek?"
az égvilágon semmit, ugyanis csak a te szemszögedből léteznek. az emberi az agy olyan hogy ha keresed, akkor megtalálod a "jelet", a mintát, akkor is ha nincs ott
12/15 anonim válasza:
Nagyon aranyos kérdés...szerelmes tinilány...ennyi.
13/15 anonim válasza:
Kedves Kérdező, végigolvastam.
Rövid válasz: lehet.
Hosszú válasz: a "lehet" önmagában kevés, ha csak vársz, rábízod valaki másra ("sors", őrangyal, stb) magasabb szintre lépést, a megvalósulást.
Azon gondolkozz el, mit bánnál jobban a későbbiekben:
-elindítod a folyamatot, vállalva a kockázatot, és a lépesed következményeit,
vaaaagy
-nem indítod el a folyamatot.
Hm?
14/15 A kérdező kommentje:
Az a furcsa, hogy egyáltalán nem vagyok belé szerelmes. Már nagyon sokszor voltam, de ez nem ilyen. Írtam már, hogy a fiúk közelében mindig zavart vagyok, vele meg úgy eltudok beszélgetni, mintha már ezer éves ismerném és nem félel egy cseppet sem mellette.
2021. szept. 11. 21:28
15/15 anonim válasza:
Amiket itt leírtál az mind közhely. Nagyjából még 1 milliárd ember van akire ennyire hasonlítanál, az, hogy a családotok együtt tanul tanít stb stb, csak annyi, hogy kis faluban vagy városban éltek. Ettől még jobban is hasonlítasz sok emberre. Csak magadnak beszéled be ezeket az egybeeséseket. Mondok példát : mindketten levegőt vesztek, mindketten kétlábon jártok, mindketten oxigént lélegeztek be, mindkettőtöknek van agya (elméletileg) és mindketten meghaltok ha nem esztek és nem isztok! Azta mennyi közös van bennetek! Szerintem kérd meg a kezét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!