Van itt olyan aki tenyleg josol? Esetleg valakit ajánlani? Elegge ossze vagyok zuhanva.
Szia.
Én nem tudom milyet keresel de ami velem volt az elég kemény volt.
2 éve voltam Pesten egy pasinál. Két ismerősöm rendszeresen a vendége.
Nagyon kiábrándító volt nekem a találkozás mert bármit kérdeztem leugatott. Átok, rontás ilyenek. Leugatott ha ilyenekbén hiszek minek megyek oda ez parasztvakítas. Majdnem eljöttem onnan. Na mindegy lényege hogy felvettem hang alapon az egészet de ezt O is tudta, én nagyon haragudtam arra aki ajánlotta. Hát semmi olyat nem mondott amit hát úgy utólag tudom hallani akartam.
De hogy ez a srác egy Isten az fix!!! Szóról szóra minden ahogy mondta legalábbis eddig. Covid, egy pasi (ahogy leírta a külsejét), munkahely pedig akkor kezdtem de megmondta váltok hirtelen, azt is hogy hogyan. Anyukám, a kocsimmal a fix baj. Én áldom ezt az embert! És visszahallgatva már ezredjere nagyon őszinte semmiben nem hitt ami átok rontás. Stb. Elmebetegeknek tartja ezeket. Csak Sors. Ennyi. És nem értettem miért mondja. És emlékezett rám kb három hónapja hívtam de nem tudott fogadni. Annyit mondott minek ha semmi nem tetszett akkor abból amit mondtam. Nem szivbajos.
Kedves de van egy őszinte kiállása ami szokatlan. De legalább hiteles.
Tehát létezik ilyen. Pedig elhihetitek én aztán szkeptikus vagyok. Voltam. De nagyon sok a kokler.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!