Kihez tudok fordulni? Párkapcsolati probléma
Figyelt kérdés
Sziasztok. Fél éve külön költöztünk a gyermekem apjával,viszont én azóta is szenvedek nagyon ez miatt.. Tiszta szívemből szeretem, viszont ő nem tudom mit érezhet.. Hetente eljön, és érzem hogy szeret.. Átölel, puszit ad.. Viszont ha nincs itt akkor szinte elérni sem lehet őt. Gondoltam egy jóslásra, hátha segítene nekem ebben.. Szerintetek ki erre a leg alkalmasabb?? Legalább annyit, hogy meg éri e nekem még küzdeni érte, vagy lépjek valahogy túl ezen.. Előre is köszönöm szépen2021. aug. 20. 15:54
11/12 anonim válasza:
Figyelj, pénzt ne költs erre, de ha úgy érzed, hogy téged megnyugtatna valamilyen jel, akkor menj rá az astronet oldalára és jósolj magadnak egy háromlapos tarot-t. Én ugyan nem hiszek benne, de néha, ha olyan tehetetlennek érzem magam, akkor segít elgondolkozni a problémáimon. Csak lazulj el, ne vedd túl komolyan, de töprengj el egy kicsit a problémán.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!