Kávézaccban alakzatot láttam, ez jelent valamit?
Figyelt kérdés
Török kávézóban történt az eset, arról tudni kell, hogy a csészében benne marad a zacc. Egy kócos férfi hajra emlékeztető alakzat rajzolódott ki belőle a csésze alján, miután kiittam. Igazából egy fának az ágai is eszembe jutottak róla, de elsőre inkább a kócos haj ugrott be, amikor ránéztem.
Ez most jelent valamit vagy csak beképzeltem?
2021. aug. 7. 00:35
11/16 anonim válasza:
Egyszer találtam a kávémban egy macskát azóta nem hiszem hogy, érdemes belenéznem a csészébe.
13/16 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz? 😅
2021. aug. 21. 16:30
14/16 anonim válasza:
Nem lehet, hogy tudat alatt a pumuklira gondoltál?
15/16 anonim válasza:
Na sziasztok érdeklődenék lefőtt e már a kávé?
16/16 anonim válasza:
Kis nyelvtani korrigálás: "lefőtt-e" és nem "lefőtt e", mert ha kötőjel nélkül teszed oda az E betűt akkor az egy csonkított formája az "ez" szónak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!