Kávézaccban alakzatot láttam, ez jelent valamit?
Figyelt kérdés
Török kávézóban történt az eset, arról tudni kell, hogy a csészében benne marad a zacc. Egy kócos férfi hajra emlékeztető alakzat rajzolódott ki belőle a csésze alján, miután kiittam. Igazából egy fának az ágai is eszembe jutottak róla, de elsőre inkább a kócos haj ugrott be, amikor ránéztem.
Ez most jelent valamit vagy csak beképzeltem?
2021. aug. 7. 00:35
2/16 anonim válasza:
Azt hogy ideje elmosni a csészét
3/16 anonim válasza:
Ez kb. olyan mint, hogy egy bárányfelhőbe mit lát bele az ember, érdekes, vicces, cuki, de ennyi.
4/16 anonim válasza:
Ez nem a Harry Potter 3. filmje, hogy tea fű.... mármint kávézacc olvasással jósolj. Legalább is nem tudok róla, hogy létezne ilyen jóslási forma a valóságban.
5/16 anonim válasza:
Pedig van ilyen, láttam dokufilmen, azt hiszem valamelyik afrikai országban ahol kávét termesztenek.
6/16 anonim válasza:
Tényleg? Jó tudni, én azt hittem, hogy az ilyen teafű olvasás meg kávé olvasás csak kitalált eljárások.
7/16 anonim válasza:
Elena, rosszul hitted.
.
A kérdésre:
milyen magyarázatot vársz tőlünk, ha te magad sem tudod, hogy "kócos férfi hajra emlékeztető alakzatot" vagy pedig egy fának ágait láttad?
8/16 anonim válasza:
A kócos fárol hiheted azt hogy most nyár van és a fának nagy lombja van amit majd ősszel ledob és akkor már nem lesz kócos.
9/16 A kérdező kommentje:
Akkor legyen a kócos haj, inkább az. Úgy tudom hogy jósláshoz nem kell látnia a jósnak az alakzatot, mert az csak nekem jelenik meg. Abban nem vagyok biztos, hogy az alakzatjóslás csak akkor működik-e ha jósnál iszom meg a kávét. Ha jól tudom kell hozzá aura jelenléte.
2021. aug. 10. 08:50
10/16 anonim válasza:
Igazából ezeknél a jóslási módszereknél az ember a saját fantáziájára hagyatkozik, hogy mit lát a bizonyos alakzatokban. Neked kell következtetned valamire abból amit látsz, de mi ezt innen nem fogjuk megmondani, hogy mi mit jelent. Egyébként nem kell ehhez semmilyen jós meg aura, ezt bárki elvégezheti.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!