Mi a véleményetek Youtubos kártyavetésről?
Arra lettem figyelmes elég sokan foglalkoznak vele. Több ezer követői táborral. Leginkább a szerelmi témákra kíváncsiak. Kommentekbe írják, hogy rezonált. Gondolom saját helyzetükre nézve megegyezőnek gondolják az olvasást. A lényege, hogy nem vagytok együtt. Lehet nem is beszéltek. Meg bonyodalmak vannak pénz, szerelmi háromszög, titkok stb. Kicsit ilyen szerelmi sóvárgás a másik felé. Ezt gondolom szeretik hallgatni az emberek. Mert hisz, de jó lenne ha...
Bár nekem is van ami magam részéröl betalált. Az én nagy ő-m mit gondol vagy hogy van azt nem tudom.
Kicsit lehet sablonszerű úgy gondolom mindenki sóvárog valaki iránt.
Ti mit gondoltok erről?
Általában így megy, az utcán is. Vannak vágyak és azt meglovagolva elég nagy haszonra lehet szert tenni.
Meg hinnie se kell benne elég ha a hallgatók hisznek.
Így állj hozzá. Azért linkelhetsz egy csatornát... Bár inkább ne. Biztos vagyok benne, hogy vannak olyanok akik szanaszét szadiznák. Pedig csak kihasználja a lehetőséget....
Ellenpéldának van itt egy egész jó álomfejtő.
Egy vagyont kereshetne a tanácsaival, amúgy lehet keres is. De itt ingyé teszi/tette. Nem tudom aktív e még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!