Hogyan indítsak tarot mini vállalkozást? A többi lent.
Hogyha van érzékem hozzá, és úgy érzem, szeretem csinálni, segiteni másoknak, vagy útmutatót adni, hogyan lehet belőle pénzt szerezni?
Vagy ezekre az embereket nem szabad kötelezni?
Aki ebből él (vagy ilyesmi) hogyan kezdte, bejelentett vagy sem? Jogilag mennyire támogatott, mennyire szabályozza a kormány?
Illetve...ehhez hol találok vevőket?
Hiszen hallottam, hogy sok olyan jósnő van, aki a pénzért csinálja csak, ezt el akarom kerülni. Bizalommal akarom hogy felém forduljanak.
Természetesen...sokat kell tanulnom, de látom magam, ahogy ezzel foglalkozom a közeljövőben.
Nagyon szépen köszönöm!!!!!
Kérdező, ki beszélt arról hogy egy lapot kirak az ember? A tarot kirakás alapból minimum 3 lap, de inkább a kelta kereszt. Amit én szintén ingyen rakok, meg még sokan rajtam kívül. Tehát minek fizessen bárki is neked ha ingyen megkaphatja ugyanazt vagy még jobbat? Egy ilyen elemzés minimum fél óra. És még mindig ingyen :-D
Van tarot tanácsadói végzettséged? Hitelesített? Ha nincs akkor felesleges is próbálkoznod a lapjaid ide-oda pakolgatásával...
vagy tegyél ki nekem valamit, egyetlen kérdésemre választ... lássuk mennyire vagy jó érdemes-e fizetni neked... ha igen segítek ötletekkel...
Hűha...szószerint érted, de nem vágom akkor mi a gond...
Egy lap, nem egy lap.
Lapok.
Én csak kíváncsi voltam mi kell hozzá. Rövidre zárom. Én megértem az álláspontokat, de nem hiszem hogy tudnék ingyen dolgozni több órákat.
Másfajta ember vagyok, és kész, sajnos.
Köszönöm azért.
Na akkor szeretnék tisztázni néhány dolgot.
1. Ingyen ebéd nincs. Kérj egy csokit, egy ezrest vagy bármit, olyan nincs hogy te idődet, energiádat, tudásod adod valakinek és ő nem ad cserébe semmit. Még ha egy jelképes összeg akkor is kérj érte valamit, ezzel a saját munkádat becsülöd meg.
2. Az igazán jó tarot olvasók, látók, numerológusok stb nem hirdetik magukat, nem csinálnak Facebook oldalt maguknak vagy raknak ki hirdetést, a hírük szájról szájra terjed. Három ilyen emberrel találkoztam eddig, volt amelyik 25ezret kért egy életút elemzésért de évekkel később is azt mondom hogy a háromszorosát is megéri mert köpni-nyelni nem tudtam úgy belém látott, annyira profi volt. Mindegyiküket ismerős ajánlotta.
Eleinte egy-egy ember járt hozzájuk, aztán elterjedt a hírük és utána magán vállalkozásként, adózva csinálták.
Kezdésnek elég ha pár embert találsz, ha jó vagy akkor tovább fogják vinni a híred. Nem mondom hogy pár hét leforgása alatt lesz nagy vendégköröd, de ha ezzel akarsz hosszútávon foglalkozni akkor megéri belefektetni az időt.
Hozzám eleinte édesanyám egyik barátja kezdett járni, bejöttek neki amiket mondtam és mesélte másoknak is, most már heti 1-2 fix vendégem van és ez jó esetben gyarapodni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!