Hogyan indítsak tarot mini vállalkozást? A többi lent.
Hogyha van érzékem hozzá, és úgy érzem, szeretem csinálni, segiteni másoknak, vagy útmutatót adni, hogyan lehet belőle pénzt szerezni?
Vagy ezekre az embereket nem szabad kötelezni?
Aki ebből él (vagy ilyesmi) hogyan kezdte, bejelentett vagy sem? Jogilag mennyire támogatott, mennyire szabályozza a kormány?
Illetve...ehhez hol találok vevőket?
Hiszen hallottam, hogy sok olyan jósnő van, aki a pénzért csinálja csak, ezt el akarom kerülni. Bizalommal akarom hogy felém forduljanak.
Természetesen...sokat kell tanulnom, de látom magam, ahogy ezzel foglalkozom a közeljövőben.
Nagyon szépen köszönöm!!!!!
Úgy értem, hogy egyszer hirdettem ingyenes kartyavetest, es annnyira sokan kertek, hogy konkrétan napokat kellett volna dolgoznom az osszes valaszon, es nem mindig erte meg nekem napokig a semmiert.
Meg tobbnyire csak penzert talalni es ez szerintem annyibol is jobb, hogy pl ezer forint vagy otszaz forint ertekben mar valamire mehetek.
"Vagy ezekre az embereket nem szabad kötelezni?"
Mire nem szabad őket kötelezni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!