Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Hogyan indítsak tarot mini...

Hogyan indítsak tarot mini vállalkozást? A többi lent.

Figyelt kérdés

Hogyha van érzékem hozzá, és úgy érzem, szeretem csinálni, segiteni másoknak, vagy útmutatót adni, hogyan lehet belőle pénzt szerezni?

Vagy ezekre az embereket nem szabad kötelezni?

Aki ebből él (vagy ilyesmi) hogyan kezdte, bejelentett vagy sem? Jogilag mennyire támogatott, mennyire szabályozza a kormány?

Illetve...ehhez hol találok vevőket?

Hiszen hallottam, hogy sok olyan jósnő van, aki a pénzért csinálja csak, ezt el akarom kerülni. Bizalommal akarom hogy felém forduljanak.

Természetesen...sokat kell tanulnom, de látom magam, ahogy ezzel foglalkozom a közeljövőben.

Nagyon szépen köszönöm!!!!!

2021. ápr. 2. 18:29
1 2
 1/18 Grimfox ***** válasza:
80%
Ha szereted csinálni, és értesz is hozzá, akkor ne tedd pénzzé. Előbb-utóbb a pénz átveszi a fontossági sorrendben a szerepet, és akkor már a pénzt fogod jobban szeretni, és amit mondasz sem lesz olyan pontos(mivel igyekszel a vásárlóid igényeit kielégíteni, és mivel a pénz lesz a célod, nem a segítségnyújtás). Ha mindez nem zavar, valószínűleg magánvállalkozóként kell regisztrálnod.
2021. ápr. 2. 19:28
 2/18 A kérdező kommentje:

Úgy értem, hogy egyszer hirdettem ingyenes kartyavetest, es annnyira sokan kertek, hogy konkrétan napokat kellett volna dolgoznom az osszes valaszon, es nem mindig erte meg nekem napokig a semmiert.

Meg tobbnyire csak penzert talalni es ez szerintem annyibol is jobb, hogy pl ezer forint vagy otszaz forint ertekben mar valamire mehetek.

2021. ápr. 2. 19:37
 3/18 Grimfox ***** válasza:
100%
Amint pénzért fogod csinálni, nem lesz ennyi jelentkeződ. Ha keveset kérsz, nem éri meg. Nem véletlen, hogy a kártyajósok, meg úgy általában mindenki hasonló olyan pénzeket kérnek. Fenn kell tartaniuk magukat, a vállalkozást, adózniuk kell, mindezt úgy, hogy nem lehetnek biztosak benne, hogy mikor mennyi vendégük lesz. Amíg ingyen csinálod, addig sok jelentkeződ lesz, mert ingyen van, senki nem veszít semmit(csak te, időt, és energiát). Viszont amíg ingyen csinálod, jogod van visszautasítani azokat, akiknek a kérdését nem akarod megválaszolni. Nem szeretsz szerelmi ügyekben tanácsot adni, és kártyát vetni? Elutasíthatod. Nem akarsz pénzügyi tanácsok miatt kártyát kivetni? Elutasíthatod. Ha pénzért csinálod, nem engedhetsz meg magadnak ilyen luxust. Ha vállalkozásod van, akkor szolgáltatást kell nyújtanod.
2021. ápr. 2. 19:52
 4/18 A kérdező kommentje:
pontosan emiatt kérdeztem a kérdést, mert foglalkozni akarok vele. Fizetségért.
2021. ápr. 2. 20:14
 5/18 Grimfox ***** válasza:
Gondolom akkor vállalkozói engedély kell hozzá, és minden, ami a vállalkozás beindításához kell. Tippre a NAV-nál kell érdeklődni, de jobb, ha a vállalkozás indításról pontosabban informálódsz a neten. Gondolom szolgáltatásnak minősül, de erről biztosan tájékoztatnak az illetékes hatóságok, amikor bejelented a szándékodat.
2021. ápr. 2. 20:22
 6/18 anonim ***** válasza:

"Vagy ezekre az embereket nem szabad kötelezni?"

Mire nem szabad őket kötelezni??

2021. ápr. 2. 20:30
 7/18 A kérdező kommentje:
hogy mondjuk pl fizessenek tarot olvasasert...?
2021. ápr. 2. 20:33
 8/18 anonim ***** válasza:
Jelentsd be másodállásban, ha van főállásod.
2021. ápr. 2. 21:09
 9/18 anonim ***** válasza:
34%
Már ott buknád, hogy az igazi jósok nem kérnek pénzt(én sem). Hiteltelen leszel, és hamar befuccsol az egész.
2021. ápr. 3. 05:36
 10/18 A kérdező kommentje:
Nem mindenki rak ki egy lapot és olvas össze hulyeseget, ez a különbség köztük és köztem
2021. ápr. 3. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!