Valaki írt már a reklámokban látható Wu mesternek, aki lerajzolja a nők-férfiak lelki társát?
Bassza meg Wu.
Rajzolt nekem egy albán közmunkást.
Nagy kamu az egész
Nekem egy kutyát rajzolt...
Oké oké tenylem imádom a kutyulikat de nem ennyire.
:D
Most komolyan perkáltatok neki?
Mondjuk a Youtube adhatna magára kicsit jobban, hogy mégis mit reklámoz.
5/5 kerdesguru válasza:
"Szia! Ez a youtube videó nekem is felkeltette az érdeklődésem, úgyhogy picit utánajártam :) Sajnos átverés, egy külföldi oldal magyarosított verziója. Az eredeti (amerikai) oldalon olvasható az alábbi szöveg:
'This is a fun service where we draw a picture of a potential partner you may like. This service is provided for entertainment purposes only. Results may differ depending on the person and are not guaranteed.'
Fordítás: 'Ez egy szórakoztató szolgáltatás, ahol képet rajzolunk egy potenciális partnerről, aki tetszhet neked. A szolgáltatás kizárólag csak szórakoztatási céllal nyújtjuk. Az eredmények személyenként eltérőek lehetnek, és nem garantálhatók.'
Emiatt ha kíváncsi vagy és az a a célod, hogy kapj egy szórakoztató képet, abban az esetben jó döntés lehet, de lelki társat sajnos nem kapsz vele.
Remélem segített a válaszom :)
Szép napot!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!