Az Alza reklámokban látható kedves kis zöld lénynek ki adja a szinkronhangját?
Komolyan kedvesnek látod?
Bennem van a hiba...
Engem inkább idegesít, de ahogy az első hozzászóló is írja: Igen Csöre Gábor az! :D
(Aki az Adam Sandlernek, a Southparkos Eric Cartmannek, meg az Agymenőkös Leonard-nak is. Meg aki a Minimaxon mondja az ajánlókat, meg hogy "Reklám következik!", "Ez és ez a mese következik!" Amúgy én alapjában véve bírom a hangját, de itt tényleg rohadt idegesítőre vette a figurát! :D )
Az idegsítő reklám, a fülben, agyban maradó az egyik leghatásosabb! :-D
Nem baj, ha utálod a figurát vagy a hangját, de totál emlékezni fogsz az Alza névre. :-)
(Mellesleg, szerintem nagyon jó internetes üzlet! Régen az edigital (extreme digital) volt a legmegbízhatóbb a haza piacon. Mióta megvásárolta az emag, ami a legócskább, legszélhámosabb internetes cég, azóta csak rosszak a tapasztalataink. Az Alza-val nem nagyon vannak gondok. Kedvezők az árak, sokszor akcióznak, hatalmas a választék, megbízható, kulturált cég. (nekünk ráadásul közel is van az üzletük) 220 volt üzletet, Mall-t tudom még javasolni, ami szintén igen jó, de a Media Markt netes boltja is toppon van, csak nem éppen olcsó.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!