Melyik jóslás, amelyik szerint Orbán Viktor marad kormányon 2030-ig?
Figyelt kérdés
Üdv! Itt olvastam a 2018-as választások előtt, híres, valaha élt neves jóstól (pl Nostradamus) elemzést a magyar viszonyokra és egyértelműen az található bennük, hogy Orbán Viktor 2030-ig Miniszterelnök lesz. "Egy karizmatikus egykori nagy Királyunk (Hunyadi Mátyás) vonásait és cselekedeit idéző Vezetőnk 2030-ig az Úr kegyéből fog uralkodni (kormányozni) és csak utána fog visszavonulni. Valahogy így volt. Már nem emlékszem melyik jóslatban volt. Emlékszik még valaki erre? Melyik versben volt benne?2021. febr. 22. 19:24
11/18 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy meddig lesz hatalmon, csak azt, hogy 2010-ben voltam Európa főboszorkányánál, aki akkor azt mondta OV- ra kell menni szavazni, mert, Ő lesz M.O. megmentője.
12/18 anonim válasza:
Orbán Viktor A szent jobb tulajdonososa a koronavírus legyőzője és az orosz barátság fenntartója ilyen könnyen nem távozik a trónról.
13/18 hosszúhajú válasza:
11. nem tudnál újra kapcsolatba kerülni ezzel a jóssal,? kíváncsi lennék most mit mondana.
14/18 A kérdező kommentje:
13-as nem érted? Ő volt Orbán Viktor😂
2021. okt. 12. 17:10
15/18 hosszúhajú válasza:
14. jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
16/18 A kérdező kommentje:
Most így a békemenet után ismét aktuális lett a kérdés. Bocs nem láttam mennyien voltak. Azt írták több százezren. Ez azért elég kemény, az ellenzékkel szemben ahol jó ha voltak pár ezren, pedig most volt az előválasztásuk. Amit még úgy sem tudtak megnyerni, hogy csak ők indultak. Mondta egy klasszikus
2021. okt. 25. 13:35
17/18 hosszúhajú válasza:
18/18 anonim válasza:
Buta vagy mint a főd, inkább hallgas jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!