Senkit nem zavar ez iszonyatosan "jóslós" átverés ami minden délután megy az tv-be?
Figyelt kérdés
épp most is megy.
valami iszonyatosan nevetséges mennyi hülyeséget összehord ez az ember.
Senkinek nem tűnik fel???
2010. aug. 17. 12:46
21/27 anonim válasza:
Erről csak annyit, hogy: ma nagyon divatos dolog ezotériával foglalkozni. Ezért sok kókler is ezzel akar pénzt szerezni. Akinek valóban van v.milyen emberi képességeket meghaladó tudása, az egyrészt mélyen hallgat erről (a kóklerek miatt), és nem fogad felkéréseket pl. jóslásokra. Vagy ha nem tartja titokban, akkor nagyon alaposan megszűri az ügyfélkörét, és nem szívesen fogad új ügyfeleket.
22/27 anonim válasza:
Huh szerintem poént...ez a Lomini elég okos, engem a múlthéten betelefonált néni az izületi problémájával megizzasztott volna...de ő simán monmdott valamit...
Mert amíg a kis tarotkártyákból tudok mondani mindenkinek hablatsokat a világos hajú férfiről aki jó hírt hoz, meg a szerelemről és a szeretőkről, és hangról kitalálom az emberek korát addig oké...de erre mit mondjak?
Am nem tudom a telefonos jóslás sztem hülyeség ha a jóslás működik is akkor is kell vagy személyesen ottlenni vagy legalább az hogy a jós minimálisan ránk tudjon hangolódni de egy énvvel és a egy korral...nem épp személyre szóló...
23/27 anonim válasza:
Lomini a múltkor bebukta, hogy, hány éves, huszooooooon? -Harmincnégy. -Oh, igen, harmincnégy.
24/27 anonim válasza:
Csak azt nem értem, hogy ha téged zavar, akkor miért nézed?
25/27 anonim válasza:
A tv-ben más hülyeségek is mennek ez csak csepp a tengerben.
26/27 anonim válasza:
Csak az a baj, hogy más nem kerül emelt díjas hívásokba a hülyéknek. Mondjuk az ő bajuk, de a hülyéket meg szokás védeni a becsapástól.
27/27 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!