Létezik,hogy rajtam rontás van?
Amióta az eszemet tudom,kb szerencsétlen voltam.
1. Nagyon ronda a külsőm,soha senkinél nem is volt esélyem.
2. Akármi célt eddig kitűztem,soha semmi nem sikerül,legyen az verseny,vizsga,munkahely,bármi szinte.
3. Barátaim soha nem voltak,családomon kívül mindig megvetettek,senki nem tekintett soha semmire.
4. Karrierben is katasztrófák az esélyeim.Egyetemen sem tudom hozni a megfelelő szintet,munkahelyen sincsenek jó tapasztalataim.
Nem igazán hiszek az ilyesmiben,de létezik olyan,hogy valakin születése óta rontás van? 23/l
Ok, Angel3000,meg tudod magyarázni, hogy ha pl valakinél van egy személyes tárgyam, az mi a jó eget tud kezdeni vele? Maga elé teszi és skandálja a rossz kívánságikat, átkokat? Nem kötekedésből kérdezem, csak egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ilyen lehetséges.
Persze attól, hogy én nem tudom elképzelni, még létezhet.
Bocsánat, az előbbi csak figyelmetlenségem eredménye! - tehát az igazi:
.
Igen, létezik a rajtad lévő rontás.
A rontás levételéért ne fizess senkinek, te magad is - és CSAK TE magad tudod hatástalanítani!
.
Rontásod neve: kishitűség, önbizalom hiánya.
.
1. Erőszakosan ne keress senkit, akinek kellenél, add mindig saját magad. Aki belülről ragyog, annak nem kell csillámos smink, keresésed nélkül is rád fog találni, aki ezt a ragyogást igényli, ez kell neki - ezért te leszel életében a főnyeremény.
.
2. Célt kitűznöd szükséges, ám az olyan legyen, ami szerinted -ha kemény munkáddal is, de- elérhető. Elérése ne legyen laza menet, de ne is legyen lehetetlen.
.
3. Nincsenek barátaid. Itt felmerül a lényeges kérdés: jársz-e társaságba? Otthon, a foteledben ülve nem találnak rád azok, akik örömmel barátkoznának veled.
.
Ha magadba zuhansz és mindig azon merengesz, amit kérdésed magyarázatában leírtál, az átok rajt marad, hiszen azt te teszed magadra és erősíted magadnak.
Fel a fejjel! - az élet pocsék, de a magadét jobbá teheted!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!