Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » "Igazi" jósnőt tudtok ajanlani?

"Igazi" jósnőt tudtok ajanlani?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Elsosorban telefonos joslas erdekelne. Ha valaki tud megbízható jósnőt kerem irjon.

Negatív kommenteket nem kerek! Koszonom előre is.

2021. jan. 13. 18:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Sokkal jobban jársz ha a felesleges pénzedet inkább rászorulóknak adod mint kuruzslóknak.
2021. jan. 13. 18:55
 2/11 anonim ***** válasza:

Hát akkor ozitívan állj hozzá, próbálj az ismerőseid között, hátha valaki ért hozzá, esetleg családtaggal, barátnőddel csináljátok vagy próbáld meg kitanulni saját magad ezt.

Telefonon keresztül én is jósolok neked pénzért! :D,de a távolság, lehet én nem tudom hogy működik.

2021. jan. 13. 19:47
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Én is jósolok neked telefonon 17 ezer forintos percdíjjal
2021. jan. 13. 20:08
 4/11 anonim ***** válasza:
76%
Majd ő keres téged...
2021. jan. 13. 21:02
 5/11 anonim ***** válasza:
Csillámló Hermelin negyedik fokozatú fényhirnök és a Gagabaszi Plejádi Köztársaság hunniai helytartónője a rezgés-látás legnagyobb szakértője az országban. Én is őt hívtam a múltkor és a jóslatai közül minden bevált azóta. Bár a tiszteletdíja elég nagy, egy fél órás konzultációért 20 ezret kért.
2021. jan. 13. 22:13
 6/11 anonim ***** válasza:
Fél óráért 20 ezret kért a hermelin? És ebben benne volt a mélytorok? Vagy az már extra?
2021. jan. 13. 22:23
 7/11 anonim ***** válasza:
Az "igazi" és a "jósnő" az akkor ellentét mint az "igen" meg a "nem". Remélem viccnek szántad. :D
2021. jan. 13. 22:28
 8/11 anonim ***** válasza:
akkora*
2021. jan. 13. 22:28
 9/11 anonim ***** válasza:
Magdi jóst tudom ajánlani Pesten, csak vigyázni kell vele mert gyakran elkezd rugdosni el kell kerülni hogy lábra menjen de amúgy nagyon ügyes.
2021. jan. 15. 01:03
 10/11 anonim ***** válasza:

Igazi jósnőt nem ismerek, de igazi naívról tudok, aki hisz neki, sőt, fizet is, hogy ezt a hitét megélje.

(Azok közé tartozik, akikről ezt mondják: "Több a pénze, mint az esze".)

2021. jan. 20. 06:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!