Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Lehetséges az Angyalokkal...

Maricrus kérdése:

Lehetséges az Angyalokkal komunikálni?

Figyelt kérdés

Egy olyan személyt keresek aki hallja az Angyalokat és komunikál velük. Van itt valaki ilyen?

Köszönöm!!!

2020. dec. 24. 16:25
 1/7 anonim ***** válasza:
37%
A pszichiátrián elég sok ilyen ember van.
2020. dec. 24. 16:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Azért...mert TE pont nem hiszel ilyenekbe, vagy nem történt veled ilyen....azért még nem kell ilyeneket írni. Pont ilyen a nem tudatos ember :P
2020. dec. 24. 16:32
 3/7 anonim ***** válasza:
12%
Jó van már, láttam már én is angyalokat főleg részegen. Tudok én is tudatos lenni ha akarok, csak kell pár üveg sör.
2020. dec. 24. 16:34
 4/7 anonim ***** válasza:
33%
Igen a kis dedek velük beszélgetnek .
2020. dec. 24. 16:35
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Attól függ, kik/mik az angyalok, akikkel kommunikálni akarsz.
2020. dec. 24. 18:40
 6/7 anonim ***** válasza:
5%
Nem.
2020. dec. 25. 01:28
 7/7 pelgrim ***** válasza:
Nem hiszem hogy lehet, szerintem nem léteznek olyan lények akiket mi angyaloknak neveznénk. De létezik az ember isteni kiléte vagy öntudata, amit a vallások léleknek neveznek. Lelkünk vagy isteni kilétünk folyton velünk van, támogat és védelmez bennünket, de mi bármikor kivonhatjuk magunkat isteni kilétünk oltalma alól, akkor történnek a bajok. Isteni kilétünk hatalmában áll éber tudatunkat bármilyen módon elérni, a leggyakoribb talán a megérzés, de leht közvetlen belátás, vagy valami által rajtunk kívül, és lehet az akár egy „természet fölötti” jelenség is, amit mi jobb ismeret hiányában anygyalnak nevezünk.
2020. dec. 26. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!