Milyen engedélyek, papírok kellenek hozzá, hogy jósdát nyithassak?
Figyelt kérdés
2020. okt. 26. 15:07
1/19 anonim válasza:
Remélem, hogy ezt a törvények nem engedik meg.
2/19 anonim válasza:
Szerintem semmi papír sem kell, csak jó sok hülye, aki pénzt ad azért, hogy hallja a maszlagot.
4/19 A kérdező kommentje:
Lehetséges, hogy pszichés tanácsadás néven kéne könyvelni és vállalkozást nyitni? De ha nem vagyok pszichológus végzettségű, akkor mit engednek megnyitni jogosult vállalkozásképp működni, és lekönyvelni?
2020. okt. 26. 16:15
5/19 anonim válasza:
Ilyesféle vállalkozást csak a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola végzettjei nyithatnak.
6/19 anonim válasza:
Delphoi jósda főjósa engedélyével + szakvizsga.
7/19 anonim válasza:
Kérdezz meg egy könyvelőt, biztosan tud majd valamit mondani rá. El tudom képzelni, hogy tanácsadás, vagy valami hasonló néven le lehet könyvelni. Az ügyfeleidet nem fogja érdekelni.
8/19 anonim válasza:
A démonűzésre volt valami azt mondta a könyvelőm de már nem emlékszem. Lehet erre is jó az, kerdez rá.
10/19 anonim válasza:
Minimum OKJ-s képzéshez kötött az engedély, de szakmunkás képző iskolai vagy szakirányú egyetemi/főiskolai végzettség is megfelel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!