Mit lát a látnok?
Le tudná írni a saját születési hónap/nap és monogramom?
Például ilyen formátumban: jan/01/A/A
Csak érdekelne hogy ez egy valós képesség vagy csak parasztvakítás.
Vagy ennyire nem lát a látnok?
Szerintem ez olyan mintha lenne egy harmadik szemed amivel ugyan úgy látsz, csak nagyon de nagyon homályosan. Mintha a kenyér héjáját ennéd csak. Egy egészen pontos paramétert meglátni olyan mintha az egész kenyeret megtudnánk enni egy harapással. (Bocsi a hülye példáért)
Tényleg mintha szintek lennének. Egy olyan szintet az ember nem tud egyedül elérni. Ahhoz már komolyabb érzékek kellenek amit esetleg túlvilági lényektől kaphat meg. De aki véletlen ilyennel rendelkezne az értene hozzá annyira, hogy rejtve maradjon a világtól és magára koncentráljon. Tehát megértem, hogy nem szerepelne tévékben, interneten, meg akárhol máshol.
Jó rosszul fogalmaztam lehet, de aki már olyan szinten van nem érdeklik evilági dolgok. Ahogy a pénz se. Ő sok mindent láthat, amitől tudja, hogy úgyse érti meg soha senki, csak az a kevés ember a világon akik hasonlóak hozzá. Inkább már más irányok felé érdeklődik.
De itt lezárom, mert mehet a képzelgések végtelen irányába a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!