Látnok, vagy jós, meg tudják mondani hogy egy illető mit érez irántam? Jelenleg
Figyelt kérdés
Ne írjatok gúnyos megjegyzéseket, mert használható választ szeretnék kapni. Esetleg tapasztalata ha valakinek van ezzel kapcsolatban.2018. okt. 3. 23:04
1/7 anonim válasza:
Tapasztalat: nekem szinte lehetetlen dolgokat jósoltak és a 99%a bejött belőle. Csak nehez olyan embert találni aki nem csaló. Cigánykartyaval jósoltak nekem anno az általában az érzelmeket mutatja , a tarott jóslás valamivel konkrétabb és az kerek perec megmutatja a halált a balesetet stb ...
2/7 anonim válasza:
Azt akarod megtudni, mit érez irántad valaki más? Ehhez kéne látnok vagy jós?
Nem furcsállod kivánságod?
A látnok, a jós, aki csak téged lát, honnan tudja a nem látott, 'nem érzett' személy érzéseit megállapítani?
.
'Hamarosan belédszeret valaki' - ezt mondhatja látnok vagy jós is, de azt biztosan nem fogja tudni megmondani, ahogy az a valaki Kerge Tóni, vagy Pisis Pista lesz-e.
3/7 anonim válasza:
Kedvel téged, mint barát. Kedvességét a jóságának köszönd főleg, és hogy látja egy kicsit a te jóságod, nem valami szerelmi ágazású vonzalom.
Nem tervez veled, nem akar téged barátjának.
Aztán... Ez csak akkor, ha nem csak azt mutatták, amit látnod kellett tőlem, hanem a valóságot.
4/7 A kérdező kommentje:
Te miről beszélsz Red??
2018. okt. 4. 22:00
5/7 A kérdező kommentje:
Nem, ő nem szerelmes belém. Szerintem sem..sajnos.
2018. okt. 4. 22:06
6/7 A kérdező kommentje:
Aha, kedvesség, oké. Szuper. Ez annyira szánalmas .. helyzet. Nem vártam el tőle, hogy kedveljen. Ez megalázóbb mindennél.
2018. okt. 4. 22:41
7/7 anonim válasza:
szia én cigánykártyából josolok budapesten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!