Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » A múltba bele lehet jósolni?

A múltba bele lehet jósolni?

Figyelt kérdés
És akkor ki tudnánk deríteni, hogy Edit asszony lőtte-e le Jimmyt?

#Dzsimi #Editasszony #Múltjóslás #Múltbalátás #Asztrális megtekintés #A múlt ismerete
2020. okt. 7. 05:15
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
89%

Nem igazán, mert a jóslás előre néz elvileg. Viszont ha visszamész az időben, hogy megelőzd, akkor van esélyed.

Mondjuk én nem hiszek benne.

Van egy vicc is:

Egy nő elmegy a jósnőhöz, hogy szeretné tudni a jövőjét. Nézegeti egy darabig a jósnő a csaj kezét majd így szól:

-Asszonyom, van egy nagyon rossz hírem, a férje hamarosan meg fog halni.

Mire a nő így felel:

-Azt tudom, inkább az érdekelne, hogy felmentenek-e?

2020. okt. 7. 06:16
 2/32 A kérdező kommentje:
Ment a mínusz mert nem vicceskedni gyűltünk itt össze, hanem kideríteni Jimmy halálát.
2020. okt. 7. 06:23
 3/32 anonim ***** válasza:
100%

Különösebben nem izgat a minuszod, de ha neked jól esett, egészségedre.

Mivel a jóslás visszafelé nem működik, mert már megtörtént dolgot nem jósolhatsz meg, még ha működne sem, így nem sok reális esélyed van.

Más dolog, hogy esetleg be lehet tekinteni a múltba, például merengővel, de ha ezt elmeséled a bíróságon (feltéve, hogy odáig eljutsz), esélyes, hogy kinevetnek.

2020. okt. 7. 06:37
 4/32 Grimfox ***** válasza:
96%
A jóslásra használt mágikus módszerek, amik látomások segítségével mutatják meg amit látni akarsz, képesek mutatni a múltat is. A parapszichológia által ismert képességek közül is van olyan, mint például a pszichometria, és a clairvoyance amik az időben visszafelé is mutatnak információt.
2020. okt. 7. 07:02
 5/32 A kérdező kommentje:
4-es ment a mínusz mert komolytalan vagy.
2020. okt. 7. 07:13
 6/32 anonim ***** válasza:
95%
Na jöttem a pirosamért. Amit ki akarsz deríteni azt csak azok tudják akik akkor ott voltak. Minden más csak találgatás lenne, annak meg mi értelme?
2020. okt. 7. 08:13
 7/32 A kérdező kommentje:
Ment a mínusz, mert kérdésre nem illik kérdéssel felelni.
2020. okt. 7. 08:17
 8/32 anonim ***** válasza:
95%
Igazad van, jöhet a következő piros mert nem a kérdésre válaszolok, így már indokolnod sem kell.😂
2020. okt. 7. 08:55
 9/32 anonim ***** válasza:
93%
Kicsit mint az óvodában. Azt mondtad, hogy tökfőzelék, meghúzom a hajad... Attól függetlenül a tény nem változik, de nekem valamiért jobb lesz. Vagy nem?
2020. okt. 7. 10:24
 10/32 A kérdező kommentje:
Valaki válaszolna normálisan is? Az eddigiekkel semmire se mentem.
2020. okt. 7. 10:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!