Spermából tényleg lehet jósolni???
Figyelt kérdés
Rám írt egy csaj facsén hogy szívesen jósolna belőle, de term. nem ingyen. Szerintem ez totál kamu de nem értem mi a lényege.
Van ilyen?
2020. aug. 25. 21:28
1/12 anonim válasza:
Nincs ilyen.. ha mégis biztos nem spermából.. Jelentsed a hölgyet.. Mert ha téged megpróbált másokat is megpróbál majd átverni és lesz aki elhiszi.. És pénzt küld neki.. Majd nem lesz jóslás és akkor ébred rá hogy átverték.. Remélem hamar jelented meg majd több ember is jelenti
2/12 anonim válasza:
Próbáld ki! próbáld ki!!! Azzal ne foglalkozz hogy kamu, vagy sem. Én nem hagynám ki.
3/12 anonim válasza:
Persze hogy lehet.
Ha pl látod akkor valószínű hogy előtte jó volt neked.
Ha egy csajban van lehet hogy apa leszel.
4/12 anonim válasza:
Ondó egy alak az a ,,csaj,,. Valoszinüleg egy fetisiszta aki ondót gyűjt.Ja, és hapsi természetesen.
6/12 TheCoolGamer válasza:
Eresszed bele, majd aztán jósol.
7/12 anonim válasza:
Mondjad neki, hogy mikroszkópot is hozzon, mert sperma az ondóban van.
9/12 anonim válasza:
Persze. Megjósolja a gyermekáldást, aztán majd fizetheted járulékos költségként a gyerektartást 18 évig.
10/12 anonim válasza:
Szia,
Hallgass a lelkiismeretedre vagy a belső hangra/őrangyalodra/, arra amelyik nyugalmat add belül.. ahol nyugalom és a béke ott a helyes válasz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!