Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Mik ezek a bevillanások?

Mik ezek a bevillanások?

Figyelt kérdés
Szóval ilyen velem sosem volt, hogy belelátnék a részletekbe a jövőbe. Még augusztus közepén, amikor kb 20-30 koronás fertőzött volt egy nap alatt Magyarországon, akkor félálomban bevillant egy kép 1-2 másodpercig, ami hozzáteszem teljesen szines volt, majdnemhogy el tudtam volna olvasni, és ez egy facebookos bejegyzés volt, azzal a lilás képpel tudjátok, amikor közlik hogy mennyi fertőzöttet diagnosztizáltak 1 nap alatt. Na és én ekkor 150 valamennyit láttam, a harmadik számra nem emlékszem. És ma 158 lett ha jól tudom. Ez tök fura. Ilyen bevillanások nekem még nem voltak, de aztán jött is a következő. Elkezdtem írni egy lánnyal az egyik nap, elég sokáig beszélgettünk, aztán másnap este bevillant egy kép, hogy ezt küldi nekem: Jó reggelt, és 2-3 szívecske. Hozzáteszem nem járok vele meg semmi, viszont remélem ez így lesz tényleg. Mik lehetnek ezek a bevillanások 1-2 másodpercig?

2020. aug. 29. 15:05
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Vegso allomas.
2020. aug. 30. 11:39
 12/31 anonim ***** válasza:
11. Az! :D Ott a pont!
2020. aug. 30. 12:55
 13/31 A kérdező kommentje:
Hogy erted?
2020. aug. 30. 12:56
 14/31 anonim ***** válasza:

Ha hiszel az ilyen témákban (spiritualizmus,ezotéria) akkor lehetséges hogy ezek pszichés képességek.(médium képességek) Ajánlom hogy esetleg keress utána vagy keress fel egy médiumot aki tudna ezekre a “látomásokra” választ adni.

Üdv: egy boszi :)

2020. aug. 30. 15:47
 15/31 A kérdező kommentje:
Hiszek, és érdekel is. Nyitott vagyok efelé, sokszor tör rám olyan fura érzés is hogy pl rám gondol valaki, pl random elkezdek izgulni, vagy elönt az érzés vele.
2020. aug. 30. 15:52
 16/31 anonim ***** válasza:
33%

lehet hinni olyan ban ami soha nem fog bekövetkezni, csak az ember intelligenciájának köszönhető végtelen fantázia szüleménye, csak nem értem miért álmodozik valaki olyanokról ami soha nem fog bekövetkezni. Nem létezik ilyen, merth ha ilyen előfordulhatna egy emberrel az már megtörtént volna. Arról meg tudnánk. Nyilván nem fordulhat ilyen elő.

A kedves válaszoló, meg ahelyett hogy adná a lovat a kérdező alá, és még mélyebbre ásná ebbe a képzeletvilágba amibe valszeg a sanyarú élete elől menekül, inkább abban segítsen neki, hogy ne tolja még lejjebb a gödörbe...

2020. aug. 31. 01:19
 17/31 A kérdező kommentje:
Valaki hisz ebben valaki nem. Ez olyan mintha azon veszekednénk hogy létezik Isten vagy sem. Senki se látta soha, mégis milliárd ember hisz benne, akkor ők is hülyék?
2020. aug. 31. 08:54
 18/31 anonim ***** válasza:
Miért fáj valakinek az hogyha másban hisz valaki mint ő? :D Ha te ebben nem hiszel akkor görgess tovább...Mellesleg a spiritualizmus szinte fizikailag megmagyarázható,mivel mi mind energiából vagyunk és a világunk is mind energia...De mindegy is :D Sőt maga a CIA is megerősítette az asztrális
2020. aug. 31. 09:57
 19/31 anonim ***** válasza:

projektálást is. Na meg a hologramokkal kapcsolatban is. Utána lehet keresni a dokumentumoknak a CIA oldalán :) Szóval ennyit erről.

Kedves kérdező,valószínűleg rendelkezel ilyen képességekkel,javaslom hogy meditálj egyet,hátha látsz valamit :) És először keress utána a dolgoknak,nehogy valami rossz történjen :)

Sok sikert!

- a boszi :D

2020. aug. 31. 09:59
 20/31 A kérdező kommentje:
A vonzás törvényét is próbálom használni, mert eddig mindig s legrosszabb szenariora gondoltam, es sajnos sokszor ugy is lett. Szoval pl regen arra gondoltam, hogy holnap rossz nap lesz mert mivan ha nem lesznek bent a haverjaim mert tortent veluk valami, aztan ugy is lett mert 3 haverom ellogta a sulit. Fura
2020. aug. 31. 10:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!