Mi az a rontás?
Figyelt kérdés
Lehetséges hogy rontást rak rám a jós? Odafent nem büntetik meg az ilyesmi miatt őket?2020. júl. 7. 16:27
1/11 anonim válasza:
De. Odafent megbüntetik. De az a halála után következik be és nagyon sokan azzal nem foglalkoznak. Akár hiszed, akár nem, vannak ilyenek. (Odafent azt is számon tartják, hogy valaki josoltatott-e magának, hiszen az is a gonosszal valo cimborálás egy szintje!)
2/11 anonim válasza:
KAMU!
Azért mondja, hogy lehúzzon.
3/11 A kérdező kommentje:
És ha rontást rak rám azt le is lehet vetetni ha ilyenről volna szó? Számontartják hogy ki jósoltatott?
2020. júl. 7. 17:07
4/11 A kérdező kommentje:
Tud rám olyan átkot szórni hogy meghaljak én vagy valamelyik rokonom? Ugye nem?
2020. júl. 7. 17:42
6/11 anonim válasza:
4 A mágiával lehet gyilkolni. Sőt gyilkolnak is vele.
7/11 anonim válasza:
*Odafent megbüntetik. De az a halála után következik be
Ennek egy része hazugság.
Odafent büntetik, mind az indítót, mind a személyes eszközt akit megbíznak, csak annyi a különbség, hogy míg egy ilyen indító ember kaphat még kegyelmet, a személyes eszköz boszorkány, mágus aki meg lett bízva, attól a pillanattól kezdve amikor a lelke átlényegül teljesen, megsemmisítő átkot kap, és nem lesz lehetősége kegyelmet kapni. Amit ők tudnak is, mert egy idő után kapnak kinyilatkoztatást Istentől, de csak arról, hogy megkapták ezt.
8/11 anonim válasza:
7+ Az indító (megbízó fél-aki megbízza a mágust, akár kit)minden esetben kap büntető átkot, ami előbb útóbb rajta is, és a leszármazottain, és a közvetlen környezetén is jelentkezik. Az egyik ilyen pl. a válás, a másik a női eü. problémák+vetélés, halva születés, meddőség és ezen felül különféle betegségek.Balesetek stb .
9/11 anonim válasza:
10/11 anonim válasza:
Én nem kértem, csupán egy számomra idegen helyen egy külföldi hùzott nekem lapokat. Nem is vártam, csak hozzá fogott. Mit ne mondjak: Egyáltalán nem bízok ebben, de abban igen, hogy ártó szándéka volt. Eltette a szemüvegemet, majd aztán hirtelen eltűnt, az újabb az meghajlott a kezemben, a PÉNZTÁRCÁM eltűnt , stb stb. Nem hiszek ettől megvilágosodást, sem megoldást, csak bárgyù hamis jövőképet. De az biztos, hogy visszabassza a sors mindenkire, csak az kifürkészhetetlen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!