Kb minden második évben van valami, ez se nagy dolog, ilyen "jóslást" bárki tud, akinek picit több esze van. Neki biztos, mert hülyéket húz le pénzzel.
Ha elmondja nekem a lottó nyerőszámait is, majd akkor hiszek neki. Addig max piti csaló.
12 Jézust azonnal felismerték a démonok, sőt még kommunikálni is próbáltak vele, csak befogta a szájukat.
Pálnál is a jövendőmondó lányka, akiben a jövendőmondás szelleme működött, azonnal felismerte,és hiába mondta úgy mond róla az "igazat", akkor is térdre kényszerítette, és megszabadult a lányka, aki miatt az urai igen mérgesek voltak, mert hasznot hozz nekik, és utána már nem.
Jézus lábai alatt van minden okkult eszköz, és a hozzá kapcsolódó összes szellemiség. Lábai alatt-nem a kezébe.
14 Lényegtelen. azon keresztül is működik a szellemvilág. Az kb. olyan mint ha az illető mellett ülnél. ugyanúgy szennyeződsz.
A szellemi lények okosabbak az embernél:D
Mit parancsol Isten az embernek:
3Móz 19,31
Ne menjetek ígézőkhöz, és a jövendőmondókat ne tudakozzátok, hogy magatokat azokkal megfertőztessétek. Én vagyok az Úr, a ti Istenetek.
18+
Kegyelem korszakában vagyunk, ezért masradnak életben azok, akik nem tartják be a parancsokat. Különben ószövben, már nem élnél testben.
3Móz 20,6
A mely ember pedig az ígézőkhöz és a jövendőmondókhoz fordul, hogy azok után paráználkodjék, arra is kiontom haragomat, és kiirtom azt az ő népe közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!