Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van valakinek ötlete az...

Van valakinek ötlete az Erzsébet Utalvány Plusz kártya kultúra zsebének felhasználására?

Figyelt kérdés
Év végén lejár, 50 000 forint van rajta. Amit eddig kinéztem, egyik helyen sem fogadják el.

2019. dec. 13. 21:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Strand, állatkert, cirkusz.

Vidám park is jó lenne, ha lenne olyan.

2019. dec. 14. 08:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A budapesti Rózsavölgyi zeneműboltban érdemes megpróbálni. Ezt a zsebes variációt nem ismerem, de konkrétan a Kultúra Erzsébet utalvánnyal ott lehet fizetni (akkor is, ha előbb megrendeled neten - de arra mondjuk már nincs idő év végéig, inkább menj oda személyesen)! És még azon se problémáznak, hogy csak könyv lehet - szerintem bármit vehetsz, amit árulnak: ajándékot, hangszert, játékot, stb.:

[link]

2019. dec. 17. 16:07
 3/4 anonim válasza:
100%
Elkölthető könyvre a Líra hálózatban és az Anima könyvesboltokban is. (Tudom, én így költöttem el a saját 50000-emet.) Vagy vehetsz előre színházjegyet jövő évre. :)
2019. dec. 27. 00:41
 4/4 anonim válasza:
78%
Ill. itt meg tudod nézni, hol fogadják el: erzsebetutalvanyplusz.hu
2019. dec. 27. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!