Elküldenéd a fehérvári josno telcsiszámát meg a cimét?
Ez egy tanács , nem szabad hinni az ilyenekben , amit mond az nem igaz.Kitaláció én is tudok jósolni neked ,
Pl: kedves kérdező te neked valami nyomja a lelkedet és szeretnéd megtudni hogy milyen irányba megy el.Nagyon jól tudom neked javasolni hogy nem kell agodnod mert meg fog óldódni a problémád ne agógy nem lesz semmi baj.
A pénzügyeid is lassan de helyrejönnek .
stb ilyenekben nem szabad hinni , ami pénzt erre ráhagysz inkább meny le a boldba és vegyél fagyit és nyalogasd el . sokkal többet ér mint egy ilyenre pénzt kidobni.
Nem feltétlen értek egyet az előttem szólóval.
Szerintem van, aki tényleg tud jósolni, és nem csak mond mindenféle baromságot. Ugyanakkor a legtöbb csak megtanulta, miket kell mondania ahhoz, hogy sok pénzt keressen vele. Ne menj el az első jóshoz, hanem érdeklődj, keress utána, hogy ki az, aki tényleg ért hozzá.
Errol a Farkas Monirol en is hallottam, baratnom volt nala, de hazudik a no. Vagyis pontosan nem tudja a dolgokat, csak azt mondja amit a konyvbol megtanult.
Voltal nala? vm bevalt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!