Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Most miért mutat mást a...

Most miért mutat mást a gyűrűs módszer?

Figyelt kérdés
Van egy jóslás féle hogy saját aranygyűrű hajszálra vagy arany láncra felfüggesztve. Sorba kiadja a gyerekeid számát nemét,. Mindig is fiú, lányt adott ki. De egy hete kb fiú,fiú,lányra váltott át. Mitől lehet ez?
2010. júl. 27. 15:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

van tudományos alapja.

az ugynevezett elvárás hatás, és a megerősítő hipotézis ellenőrzés.

valójában az inga nem más, mint egy, az apró kézmozdulatokat felerősítő eszköz. A propriocepció, vagyis a saját test mozgásának, helyzetének érzékelése vak ezekze az apró mozdulatokra, nem érik el az ingerküszöbét.

A követkető történik: amikor ismerőseidet "méred be", akkor tudjátok, hogy mi az elfogadható eredmény, ezért a mérés közben az ingát tartó kéz olyan apró mozdulatokat tesz, amik megerősítik a hipotéziseteket (vagyis a gyerekek neme száma függvényében mozdul el az ingán a gyűrű). Ezekhez a mozgásokat az eredménnyel kapcsolatos elvárás irányítja. A kézmozdulatok viszont nem tudatosulnak, nem is érzitek őket, mert maga a mozgás olyan apró, hogy a proprioceptív receprorok ingerküszöbét nem éri el.

A te esetedben azért mutat mindig mást, mert nincs egy fix elvárásod, míg a gyermekkel rendelkező ismerőseid esetében van. Ezért az elvárás-hatás nem működik. Véletlenszerűek a kézmozdulataid, ezért mutat mást az inga.

2010. júl. 27. 16:21
 12/22 anonim ***** válasza:
50%

am..annyi hogy a gyürü kilengése megváltozik ha egy bizonyos személy is megváltozik az életedben..

megmutatja a jövöt azzal a személlyel..hogy töle esetlegesen mennyi és milyen nemü babád lenne..

szoval..elözö párkapcsolatimban 1lányt mutatott...

a mostaniban 2lányt...remélem érthetö..és mindenki szive joga hogy hisz e benne vagy sem..

2010. júl. 27. 16:35
 13/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) Én is gondoltam hogy talán a sorsom változott meg, párkapcsolatom ugyanaz mint volt.
2010. júl. 27. 16:39
 14/22 anonim ***** válasza:
én is tűvel, cérnával ismerem, és úgy hogy nem kell a végén megfordítani a kezem, szóval végig a kézfej fölött csinálom és csak 4-szer mozgatom. Anyukámnak a megnem született gyereket is mutatja, és persze szépen sorban a létező gyerekeket is. Nekem mindigis össze vissza mást mutatott.
2010. júl. 27. 17:00
 15/22 anonim ***** válasza:

Kedves 15:50!

Idézem a kérdezőt: "én is kamunak hittem még végig nem csináltam az összes anyán a családban(akik már nem terveznek több babát)" vagyis ANYÁKON tesztelve végig ami eleve kizárja azt, hogy még nem ANYÁK! Ha nőkön tesztelte volna akkor azt írta volna nem azt, hogy anyákon. A zárójeles részben pedig tovább erősíti a mondanivalóját, tehát olyan nőkön akik MÁR NEM terveznek babát.

2010. júl. 27. 17:10
 16/22 anonim ***** válasza:
17:10: és Te ismered a költői kérdés fogalmát?
2010. júl. 27. 18:10
 17/22 anonim ***** válasza:
Ismerem, de sajnos nem vagyok gondolat olvasó. Kérlek következőleg tudasd velem, hogy költői kérdés volt. Köszönöm a megértésed.
2010. júl. 27. 18:19
 18/22 BlackSword ***** válasza:
Azért nem működik, mert az egész badarság... Nem lehet a jövőbe látni... Se szemmel, se bármilyen eszközzel... Semmilyen rejtéjes erő nem mozgatja a gyűrűt, csak Te, vagy a szél, vagy pedig elmozdul a mágnases vopnalak mentén... De egyébként minden fémtárgy ezt csinálná ha erősebb lenne a mágnese mező... Próbáld ki úgy, hogy az égtájakat is figyeled... Egyébként ez alapján mérik a mágneses pólusok mozgását...
2010. júl. 27. 18:33
 19/22 anonim válasza:

lehet,hogy valami megváltozott vagy megváltozik az életben,sorsodban.Talán ez lehet rá magyarázat.

Lánccal vagy hajszállal csináltad a kettőt?Vagy mind a kettőnél a másikat?Mert lehet,hogy az kavart be.Nem?

------------------------------------

Nekem úgy csinálták.Az én karika gyűrűmmel és aki csinálta,annak az arany-nyakláncával.Mindannyiszor ugyan az jött ki.

2010. júl. 29. 16:29
 20/22 A kérdező kommentje:
Aranyláncommal csináltam.
2010. júl. 29. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!