Most miért mutat mást a gyűrűs módszer?
van tudományos alapja.
az ugynevezett elvárás hatás, és a megerősítő hipotézis ellenőrzés.
valójában az inga nem más, mint egy, az apró kézmozdulatokat felerősítő eszköz. A propriocepció, vagyis a saját test mozgásának, helyzetének érzékelése vak ezekze az apró mozdulatokra, nem érik el az ingerküszöbét.
A követkető történik: amikor ismerőseidet "méred be", akkor tudjátok, hogy mi az elfogadható eredmény, ezért a mérés közben az ingát tartó kéz olyan apró mozdulatokat tesz, amik megerősítik a hipotéziseteket (vagyis a gyerekek neme száma függvényében mozdul el az ingán a gyűrű). Ezekhez a mozgásokat az eredménnyel kapcsolatos elvárás irányítja. A kézmozdulatok viszont nem tudatosulnak, nem is érzitek őket, mert maga a mozgás olyan apró, hogy a proprioceptív receprorok ingerküszöbét nem éri el.
A te esetedben azért mutat mindig mást, mert nincs egy fix elvárásod, míg a gyermekkel rendelkező ismerőseid esetében van. Ezért az elvárás-hatás nem működik. Véletlenszerűek a kézmozdulataid, ezért mutat mást az inga.
am..annyi hogy a gyürü kilengése megváltozik ha egy bizonyos személy is megváltozik az életedben..
megmutatja a jövöt azzal a személlyel..hogy töle esetlegesen mennyi és milyen nemü babád lenne..
szoval..elözö párkapcsolatimban 1lányt mutatott...
a mostaniban 2lányt...remélem érthetö..és mindenki szive joga hogy hisz e benne vagy sem..
Kedves 15:50!
Idézem a kérdezőt: "én is kamunak hittem még végig nem csináltam az összes anyán a családban(akik már nem terveznek több babát)" vagyis ANYÁKON tesztelve végig ami eleve kizárja azt, hogy még nem ANYÁK! Ha nőkön tesztelte volna akkor azt írta volna nem azt, hogy anyákon. A zárójeles részben pedig tovább erősíti a mondanivalóját, tehát olyan nőkön akik MÁR NEM terveznek babát.
lehet,hogy valami megváltozott vagy megváltozik az életben,sorsodban.Talán ez lehet rá magyarázat.
Lánccal vagy hajszállal csináltad a kettőt?Vagy mind a kettőnél a másikat?Mert lehet,hogy az kavart be.Nem?
------------------------------------
Nekem úgy csinálták.Az én karika gyűrűmmel és aki csinálta,annak az arany-nyakláncával.Mindannyiszor ugyan az jött ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!