Voltatok màr jósnönél szerelmi ügyben? Bejött?
Nem voltam.
1. Az én szerelmi ügyeimhez nincs semmi köze egyetlen jóanőnek sem.
2. Nem is szándékozom hozzá szerelmi ügyben menni, hiszen nem vagyok bele szerelmes.
3. Jósnőhöz semmi ügyben nem kivánok menni.
Nem. A jósnők zöme sarlatán szélhámos. A szerelem a fajfenntartás ideológiája, komplexusok és hormonok dolga. Elmúlik.
Az nem múlik el, ami a regényekben, a filmekben van, ahol az egyik fél hamar meghal, a másik holtáig gyászolja ... Versek, könyvek, be nem teljesült szerelmek, álmok.
Hallottál te már olyat, hogy két 90 éves, rozzant vén trotty nagy-nagy szerelemmel imádja egymást és minden reggel egy doboz vazelinnel indít vad szexet az ágyban?
Na ennyit ér a szerelm. Csakis a fiataloké és úgyis elmúlik. Amikor megvan a nő, vagy a pasi, megvan az ágy, csak idő kérdése, hogy mikor tűnik el a rózsaszínű köd. És vele a szerelem.
Én kizárólag a plátói szerelmet tartom igazi szerelemnek. Kiváló műveklet írhatnak belőle és általa a nagy művészek.
nekem ingyen volt de amúgy hivatásos az illető
azt mondta mondta amit a szituból ki lehetett következtetni és nem jött be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!