Akinek jósolt már hivatásos jós, jósnő, annak a jóslatokból mi történt meg?
Tudom, hogy sokan szkeptikusok a jóslással kapcsolatban (és ezt szívesen ki is fejeznék humorral, de kérem, hogy most ne, a jósos vicceket már úgyis ismerem).
Azt is tudom, hogy vannak kóklerek, ezo tévések, de komoly jós alatt nem ezeket értem.
Az is érdekelne, ha valaki szkeptikusként ment el jósoltatni és megváltozott a véleménye a később valóban megtörtént megjósolt események hatására.
Az is érdekel, hogy milyen arányban történtek meg a megjósolt események.
Full fekete oves szkeptikuskènt menten el az egyik legjobbnak mondott josnohoz.
Hat oregem SEMMI nem jott be neki.
Altalanos faszsagokat is puffogtatott mint a kiskegyed horoszkop.
De megerte a penzet mert igy ezzel a plusz infoval tudok vitazni a hulyekkel.
a joslat bizonytalan mindeg
Csak ha belegobdolsz, lehet ezt is a poenok viccek koze sorolod
de rengeteg joslat szuletik, ezekozul mindenkepp lesz amik erintik egymast vagyis "reakcioba lepnek" igy megvaltoznak ellentetukre, kioltjak egymast vagy erositik
ez belathato lehetne
igy a joslas nem jelent biztospontot, nem jelenti azt hogy sorsod elore elrendeztek vele
pedig a joslasbol ezt varna mindenki
csak Isten az aki 100% os joslatot tud mondani, olyant ami ugy is lesz es semmi nem valtoztatja meg
az emberek hetkoznapi eletei nincsenek kobe vesve, es ez rossz es jo is egyben mar akinek
masik oldal pedig az hogy egy joslathalmaz miert jo? es milyen surun josoltatnal?
ha onalloan magad eled eleted akkor tobb mindent tudsz elerni mintha joslatok beteljesulesert faradoznal
pontosan! magad probalod beteljesiteni oket ha mar a jos ezt mondta
de mindez is biztos csak vicc szamodra
viszont megforditva!: viccbol, szorakozasbol(!) Barmit tehetsz joshoz is mehetsz, ha nem veszed komolyan, attol fugg hogy mennyit szansz eletedbol a szorakozasra,
minden idod raszanhatod ha tudod
a boldogsag nincs megtagadva senkitol
ellenben ugye aki komolyan veszi es nem szorakozasnak az mindenkeppen sokkal kevesebb boldogsaghoz jut
megertheto volt? Belathato?
Xy4
#Kerdezo #4
"elkezdtem a jós szerint élni"
itt lathatonis amit #5 ben irtam
"felmérés" kulcsszo: statisztikat csinalni ilyenbol ugyanolyan ertelmetlen komoly szandekkel mint amirol szo van
Aki szkeptikus, meg “ feketeöves szkeptikus” MiNEK megy jóshoz?
A jós olyan csatornákon keresztül tud dolgozni, ami kétírányú, tehát van egy adó/ vevő fél benne.
Ezenkívül , ha azt látja hogy folyamatosan , hogy amit mond, tök érdektelen, ő is így fog állni a másik félhez , hablatyolni kezd, hogy kitöltse az idejét.
Ilyen egyszerű ez.
Ne menj jóshoz, ha nincs ebben bizalmad, ...sőt, ha még úgy is mész oda hogy úgyis hüly.eségeket fog mondani!!
Ez a jótanácsom az újévre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!