Hogyan zajlik egy jóslás? A jósnő csak úgy mondja, amit lát vagy kérdéseket kell feltennem neki?
Ha a jósnő valóban a jövőbe látna, akkor nem kéne a kérdéseket sem feltenni neki, hisz már előre tudná, nemde?
Na itt bukik ki többek között, hogy ezek mind csalók.
négyes vagyok
Igen, bejött, kb. 90%-ban. A leghasznosabb rész az volt, hogy előre figyelmeztetett bizonyos dolgokra, és azok elkerülési lehetőségeire.
négyes vagyok
Nem kártyából jósol, hanem horoszkópkészítő.
Tapasztalatom szerint a hártyavetés egy nagyon éles pillanatkép tud lenni, a horoszkópkészítés meg egy életterv kifejtése. Olyan, mint a nagyváros térképe a pillanatképhez hasonlítva. Mindkettőnek megvan az értéke és a haszna.
Kedves kérdező!
Én ahogy szoktam, vagy ha hozzáértő emberkéhez mész akkor minden amire egy igazi ~jósnak szüksége van már a kezdetekkor adott. Ha kérdéseket kellene feltenni az eléggé gagyi lenne... Nekem annyira van szükségem, hogy lássam egy másik ember szemét. Egy fénykép bőven elég. Van ismerősöm aki aura tapintással jósol. Egy másik ismerősöm (ne kérdezd hogyan) az emberek ~illatából mond meg dolgokat. Minden hozzáértő emberkének kialakul egyfajta érzékelése ami néha sajátos, néha szokványos (lélektől függ). Ha kérdéseket kell feltenni az... kóklerkedés szerintem. Leszámítva azt az egy esetet ha hangból tud jósolni. De ott szintén nem kéne kérdés elég egy bemutatkozás.
Ja igen... ha bárki pénzt kér bármi ilyesmiért az szintén egyenlő a kóklerkedéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!