Ti fizikai vagy digitális Tarot paklit használtok? Melyik vált be nektek és miért?
Én semmit se használok
Nekem minden a fejemböl jön
Nekem nem kell kártya, hogy jósolojak
Én foglalkozok tarot kártyával. A fizikait használom.
Az a lényeg, hogy véletlenszerűen válassz lapot a 78-ból.
Hol találtál, hogy működik a digitális pakli?
Nekem az androidos Galaxy Tarot alkalmazás vált be digitális tarotnak, a reddit.com/r/occult subredditten ajánlották.
Lehet vele a paklit többféle módon keverni, aztán húzni a lerakott virtuális kártyákból érzésre, valamint többféle kirakási módot is támogat, és a kártyákról vannak leírásaik, illetve segít a különféle szimbólumok, számok közötti asszociációk felfedezésében.
Azt írták, hogy a virtuális pakli is jó ha ki tudsz alakítani vele kapcsolatot.
Azt csinálom, hogy úgy húzok ki virtuális kártyát, hogy a lerakott kártyákon a telefon képernyőjén fel-le huzigálom az ujjamat és közben az érzésre próbálok figyelni.
Ha nagyon rossz helyen van az ujjam akkor enyhe nyomásszerű fejfájást érzek, ha közeledek, egyre jólesőbb bizsergést, kicsit olyan, mint amikor a rádión próbálsz behangolni egy állomást és figyelsz finoman tekergetve a gombot ide-oda, hogy hol recseg a legkevésbé.
Ha a legjobb a bizsergő érzés, elengedem a képernyőt, ilyenkor kihúzódik az a kártya.
Hátránya az alkalmazásnak, hogy magyarul nem elérhető csak angolul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!