Létezik olyan jóslási eljárás, amelyikkel meg lehet tudni a lottószámokat?
Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 20:36
11/13 anonim válasza:
oh..nekem megéri, küldj privit ;)
12/13 anonim válasza:
Már nem annyira vagyok hangulatba, miután végignyalogattam az összes kérdést és kb ugyanazt leírtam 100x többek között.
De javaslom essél transzba, hátha sikerül rájönni, aztán jó rajzolgatást a pszichiátrián.
Üdv
Abroxo
(ennyit a priviről :D)
13/13 anonim válasza:
háh..köszi ez cuki volt^^ am aszem ki tudnám deríteni csak türelmem nincs... de azért köszi hogy ilyen sokat kinézel a mentális képességeimből..hidd el nem vagyok az a fajta aki ha meglátja a jövőjét kifut a világból XD..valszeg csak röhögnék rajta hogy úgyis megváltoztatom, nade mindegy is...csak arra voltam kiváncsi a te módszered gyorsabb-e de úgysejtem nem.. az a fajta trasz amiről beszélsz (gondolom h beszélsz) szintén sok idő..szóval enyit erről xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!