Milyen a tökéletes Feng Shui szoba?
Figyelt kérdés
Sziasztok a testvéremmel élek egy szobában és így elég nehéz átrendezni/berendezni, mivel az ágyak nagyon nagy helyet foglalnak,de ez most annyira nem is lényeges. Az lenne a kérdésem, hogy tudtok valami jó kis oldalt/videót vagy akármit ami tud ebben segíteni? (Tudom hogy rá is lehet keresni...de így nem találtam meg sehol...és gondolom vannak itt azért "tapasztaltabb" emberkék is.) Előre is köszönöm a kedves, értelmes válaszokat! :)2016. jún. 23. 13:12
2/7 Papi Gonzales válasza:
Penn & Teller: Bullshit! sorozat S01E01
4/7 anonim válasza:
Ahány "szakértőt" kérdezel, annyiféle!
5/7 anonim válasza:
Azt hallottam, hogy tükröt nem szabad hálószobában tartani mert az átjáró a szellemvilágba. A fengsuhiról egyebet nem tudok elmondani.
6/7 anonim válasza:
Nekem azt ajánlották, hogy a wc-t tegyem a hálószoba közepére, a hűtőt pedig a wc helyére. A hűtő tetejére pedig tegyél egy kiszáradt minirózsát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!