Mi a véleményetek a "feng shui"-ról?
Figyelt kérdés
Próbálta már valaki ennek alapján berendezni a lakását, és ha igen hogy vált be neki ?2010. márc. 6. 20:47
1/9 anonim válasza:
ugyanaz a véleményem róla, mint a pálcás emberekről, auralátókról, tv-n keresztül gyógyítókról és a homeopátiáról.
újkori átverés mind. Hogyan akasszunk le pénzeket ráérő emberekről.
3/9 A kérdező kommentje:
köszi ... akkor nem pazarlom az időm ... költeni amúgy se költöttem volna ... meg nem is igazán tetszik ez a keleti stílus(vagy milyen) :)
2010. márc. 6. 21:03
4/9 anonim válasza:
Annak hoz pénzt aki ilyen "lakberendező"akarom írni "tanácsadó",hatékonysága vetekszik a ráolvasással.
5/9 anonim válasza:
20:58! Ugyanezt akartam írni... :D
6/9 anonim válasza:
barátnőmnek feng shui alapján vana lakása rendezve! nem kell hozzá többet fizetni egyáltalán, csak a színeket kell jól kombinálni (amit ugye alapból is megteszel), illetve a bútorok és egyebek elhelyezése a szobában ami fontos! (ez sem kerül semmibe, ha megnézzük), amit a feng shui nagyon szeret: élő növény, amit utál: száraz virág. ja és amit tilt: hogy rendetlenség legyen! barátnőmnél nagyon jól érzem magam mindig, és egy fillérrel sem költött többet, mint mások bútorra. (amugy én sem hszek ebben a keleti vuduban, de nála azt hiszem tényleg van valamilyen pozitív energia:)
7/9 A kérdező kommentje:
köszi a véleményt :)
2010. máj. 17. 13:07
8/9 anonim válasza:
Bölcs emberek hitte ami szerintem segít 1 kicsit minden dologban.
9/9 anonim válasza:
Hát én nem nagyon hiszek ezekbe de halottam hogy kel berendezni hogy az ágyat nem az ablak mellé meg ilyenek. Én inkább jógázni szoktam az nagyon megnyugtat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!