Mit mond a feng shui az egyszerű, kirándulásokról hazavitt kövekről? Milyen energiával birnak? Ha tudtok erről szóló cikket, kérlek linkeljetek azt is.
Figyelt kérdés
2015. márc. 26. 16:39
21/24 anonim válasza:
Nekem is vannak kövek a lakásban. Azért hoztam haza őket mert tetszettek. Van egy erősen metamorf darab újraolvadt kvarcdarabokkal és palásodott részekkel. Ha ránézek elképzelem milyen hatalmas nyomás és hő kellett hozzá, hogy így átalakuljon eredeti állapotából. Ezért szeretem és még szép is. A természet erejét szimbolizálja számomra.
A feng shui egy egyszerű babona. Nem értem miért ilyen népszerű az állítólag felvilágosult Európában. Úgy látszik az ember Isten nélkül nagyon hamar babonákhoz fordul.
22/24 anonim válasza:
Biztos a sok anime, meg japán horror miatt. :D
23/24 anonim válasza:
Minden kő bír valamiféle energiával, azokat el lehet olvasgatni a Feng shis könyvecskékből, de ezek a Feng shuis döbbenetek az ember eég alapos ismeretére építik a berendezkedést, senki nem szeret háttal az ajtónak lenni, nem szereti ha be van zárva a sarokba, és mindneki utálna egy olyan követ tartogatni a lakásában, amit egy olyan embertől kapott, aki gylüli, vagy egy iszonyú rossz emlékhez köti, és akárhányszor rá néz iszonyú rossz érzés fogja el, fordítva tehát olyan dolgokkal kell a lakás telipakolni, amiktől az ember harmónikusnak, teljesek, élettel telinek érz a belső környezetét, nem egy börtönnek, nem egy bemutató teremnek és így tovább, ahová jó leülni, nem megy az ember hátára a huzat, nem égeti ki a szemét a fény, nincs bezáva a fürdőszobába, nem érzi úgy, hogy ki- és bejárhatnak folyamatosan a hátsó ajtón és így tovább, ha olyan kerületben lakik, ahol kérdéses, hogy az ember értékei eltűnődnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!