Ha tükör van az ágy alá lerakva, tényleg visszaveri a káros földkisugárzást, föld alatti vízér negatív hatását? És a hőtükör fólia is alkalmas erre?
"én már jelöltem ki kút helyét és a mai napig ad vizet"
Ezt a meglepetést!
Mivel a talajvíz szintje nagyjából egyenletes, úgy kb. mindegy, hogy hol fúrsz le egy telken belül. Ne legyen a wc mellett.
Esetleg ha pont ott van egy szikla, az lehet gond, de az többnyire látszik a felszínen is.
Amúgy pedig aki szkeptikus, az általában jobban ért ehhez a témához, mint a hívők.
"Amúgy pedig aki szkeptikus, az általában jobban ért ehhez a témához, mint a hívők."
Hát persze, a szkeptikusok nagyon értenek a radiesztéziához, miközben el sem hiszik, hogy létezik.
Miért ne értenének hozzá?
Tudod: nem hülyék.
Nem olyan bonyolult ez a "technika": fogd meg a pálcát, aztán figyeld, hogyan mozog. Azt ugye nem akarod bemesélni, hogy valaki érti is a mögötte levő "technikát"?
De volt már tudományos vizsgálat is erről. Nagyjából a pálcát tartó ember vágyai szerint mozdul el a pálca.
Akkor levonom a szkeptikus féle következtetést:víz ott található a pálcával, ahol az ember vágyik rá.
Akkor én most fogok egy pálcát és keresek olajat.Arra vágyom, hogy legyen egy jövedelmező olajkutam itt a háztömb előtt!
Na látod, ez a tipikus ezoterikus gondolkodás.
Talajvíz gyakorlatilag mindenhol van mifelénk... legfeljebb 80 méter mélyen.
De azt ki mondta, hogy olaj is van?
Másrészt, azt mondtam, hogy A PÁLCA OTT REZEG, ahol az ember ÚGY ÉRZI.
Azt nem mondtam, hogy a víz is ott van!
Tudod, mi a "csúsztatás"?
Szándékos félrevezetés.
.
Ha tudod, miről beszélsz, akkor EGY pálcát ne fogj, két pálca kell az eredményes kereséshez!
(Ebből következik, hogy lövésed sincs, mihez szóltál hozzá...)
Nem megengedőleg feltételezve, hogy a pálcákkal kimutatható a víz jelenléte, miből gondolod, hogy olajra is működik?
Úgy mondasz ellen, hogy a kiindulási feltételt meghamisítod.
.
A kérdéshez:
hőtükör-fólia nem jó, az a káros sugárzást átengedheti, a Föld hősugárzását viszont visszaveri! Hidegebb lesz a lakásod!
Vassy végzett ilyen kísérletet "vizes" emberekkel - VALÓBAN dokumentáltan.
Azok nem találtak el semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!