Mennyire alkalmas a szombati nap a bevonzásra (teremtésre)?
Figyelt kérdés
Tudom hogy a péntek a legalkalmasabb, de mi van a szombattal ?
CSAK normális válaszokat, légyszíves.
2013. nov. 16. 17:15
1/8 anonim válasza:
Szombat 12:45 és 12:47 között a legalkalmasabb. Ilyenkor mindig pénzt kell kívánni, aztán jöhetnek a milliók.
2/8 anonim válasza:
Teremtésre?? Mi van, már az istenek is ide járnak?? XD
3/8 anonim válasza:
Pénteken inni kell, szombaton meg inni+ bulizni, vasárnap meg józanodni. Hétköznap meg meló van, úgyhogy egyik nap se alkalmas erre.
Szívesen a segítséget!
4/8 anonim válasza:
Hé!A teremtés az én dolgom!Keresgélj már telket valahol a világ végén!És még rendes voltam!
IÜdv:Isten
5/8 anonim válasza:
Miket mondasz Isten!Még helyesen írni se tudsz!Különben is.Ha a kérdező nem lehet itt,akkor te se,mert az Univerzum az enyém,amit a nyaralásom idejére kaptál meg.Szóval adhatod is vissza.
Üdv:Chuck Norris
6/8 anonim válasza:
honnan szedted ezt a pénteket?? minden nap minden percében vonzol és teremtesz, akkor is, amikor épp ez nem jut eszedbe...de minden gondolatoddal erősítesz és vonzol valamit...semmi köze a péntekhez
7/8 anonim válasza:
Chuck Noris és isten ti sehol nem vagytok a ranglétrán! Az első helyen Yip Man van! Utána Chuck Noris majd én és isten! :D
8/8 anonim válasza:
miért hagynál ki egy napot is a vonzásban?
addig vonzz amíg nem látod az eredményét. a hét minden napján!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!