Az ágy fölé helyezendő nagy legyezőn milyen minta javasolt? A párkapcsolat erősítésére, párosan kellene lennie az ábrázolt alakoknak?
Figyelt kérdés
És mit ábrázoljon? Sárkányt? az jó?#legyező #feng sui
2014. máj. 11. 20:45
11/13 anonim válasza:
A vörös, narancs színek, páva minta szerintem jótékony hatású, esetleg egy keresztcsonti csakra mandala,de csak ha ezek bennek jó érzéseket keltenek...illetve mindkettőtökben. Rendezett,áttekinthető lakás meg nem csak akkor lehetséges,ha a feng shui szerint élsz. Láttam én már fengshui megszállottnál akkora disznóólat,hogy tényleg azt vártam mikor támad be a medvedisznó ember :) A rendezett,tiszta környezet jó hatással van,de szerintem egyszerű rendrakással és takarítással elérhető.
12/13 anonim válasza:
Nem értem minek válaszolnak olyan emberek, akik nem hisznek, tudnak semmit a témáról! Igaz én sem tudom meg mondani, de egyszerűen értetlen számomra, hogy ennyi embernek nincs jobb dolga, mint olyanokra válaszolni amiről fogalmuk sincs vagy csak nem érdekesek számára. Miért? Lehet kötekedni vagy mi a jó ég? Hihetetlen, szerintem nem kel foglalkozni azokkal a válaszokkal, amik csak úgy vannak..mert értelmetlen. Amúgy engem érdekel ez a dolog. Mármint hogy működik?
13/13 anonim válasza:
egy férfit és nőt ahogy szerelmesen egymásra néznek, vagy egy irányba néznek (a vonzás törvénye sz)
de sárkányt?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!