Kezdőoldal » Ezotéria » Feng-shui » Ha kezdő feng-shuis vagyok,...

Ha kezdő feng-shuis vagyok, akkor hívnom kell munkásokat az átrendezéshez, vagy csináljam én?

Figyelt kérdés
Nem akarom, hogy véletlenül pár centivel arrébb, rossz helyre tegyem a kanapét például.

2012. dec. 27. 14:00
 1/9 kris.king ***** válasza:
36%
Kérj segítséget az EZO TV-n. Biztos tudnak segíteni.
2012. dec. 27. 14:02
 2/9 anonim ***** válasza:
Valójában nem a centiken múlik.. Plusz nem hiszem, hogy találsz olyan rakodómunkást, aki belsőépítészeti szinten képben lenne a feng shuival.
2012. dec. 27. 15:54
 3/9 anonim ***** válasza:

A sima mezei munkás nem ért hozzá. Viszont a felesleges alkohol készletedet elpusztítja. A heme-humikkal, amivel nem tudsz mit kezdeni, ezután se fogsz, mert eltörik, összefogdossák, ettől meg ugye idegen energiák is kóborolnak majd a lakásodban.

Csináld egydűl.

2012. dec. 28. 07:54
 4/9 A kérdező kommentje:
Najó, ez a kérdés nem sikerült jól :(
2012. dec. 28. 11:13
 5/9 mustafa33 ***** válasza:
Csak csináld magadnak. Ha a tróger rakja arrébb pár centivel, lehet hogy visítani fogsz és nem ülsz le aznap. ☺
2013. jan. 1. 02:10
 6/9 mustafa33 ***** válasza:
A kanapéra gondoltam, ugyan mi másra? ☻
2013. jan. 1. 02:11
 7/9 Joci84 ***** válasza:
csináld magad szerintem!!! ne reklámozd, hogy csak ennyi eszed van, hogy egy ilyen fing sung szerint akarsz élni :D
2013. jan. 11. 21:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Én is Feng-shuis vagyok,tavaly 12 évesen egyedül rendeztem át a szobámat.De előtte tértisztítást is csináltam,ami elengedhetetlen.Tértisztítás nélkül nem ér semmit az egész...És tényleg nem a centiken múlik...Azon kívül,a Feng-shui fontosnak tartja a szelektálást.Ha kupi van,a fejedben is összekuszálódnak a dolgok.De ha rád pozitívan hat egy olyan dolog,amit a Feng-shui nem szeret,(mondjuk egy bekeretezett Atlaszlepke a falon)de rád jó hatással van,és boldogsággal tölt el,akkor kihelyezheted.És Magyarországon tényleg nincs sok Feng-shui szakértő.Csináld meg a tértisztítást,és max. csak annyira hívj munkásokat,hogy a Bútorokat cipeljék...

13/F :)

2013. febr. 9. 11:46
 9/9 mustafa33 ***** válasza:

Előző jól írja: "Előte tértisztítást kell csinálni."... "Ha kupi van a fejedben..."

Igen a fejedben ☺.

Ja, most látom, hogy te fejnélküli vagy ☻. Akkor viszont reménytelen.

2013. febr. 9. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!