Ha kezdő feng-shuis vagyok, akkor hívnom kell munkásokat az átrendezéshez, vagy csináljam én?
A sima mezei munkás nem ért hozzá. Viszont a felesleges alkohol készletedet elpusztítja. A heme-humikkal, amivel nem tudsz mit kezdeni, ezután se fogsz, mert eltörik, összefogdossák, ettől meg ugye idegen energiák is kóborolnak majd a lakásodban.
Csináld egydűl.
Én is Feng-shuis vagyok,tavaly 12 évesen egyedül rendeztem át a szobámat.De előtte tértisztítást is csináltam,ami elengedhetetlen.Tértisztítás nélkül nem ér semmit az egész...És tényleg nem a centiken múlik...Azon kívül,a Feng-shui fontosnak tartja a szelektálást.Ha kupi van,a fejedben is összekuszálódnak a dolgok.De ha rád pozitívan hat egy olyan dolog,amit a Feng-shui nem szeret,(mondjuk egy bekeretezett Atlaszlepke a falon)de rád jó hatással van,és boldogsággal tölt el,akkor kihelyezheted.És Magyarországon tényleg nincs sok Feng-shui szakértő.Csináld meg a tértisztítást,és max. csak annyira hívj munkásokat,hogy a Bútorokat cipeljék...
13/F :)
Előző jól írja: "Előte tértisztítást kell csinálni."... "Ha kupi van a fejedben..."
Igen a fejedben ☺.
Ja, most látom, hogy te fejnélküli vagy ☻. Akkor viszont reménytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!